Фото без описуСитуація станом на 16.00 13 червня 2022 року на території Старосинявської громади контрольована. Сьогодні минає 110-а доба війни в Україні.

Продовжуємо працювати для фронту і Перемоги України! Задіюємо усі методи для виконання завдань допомоги ЗСУ.

Наразі продовжуємо працювати в тилу - регулярно надаємо всебічну допомогу військовим частинам, передаємо допомогу на передову фронту.

Нещодавно за сприянням Хмельницької ОВА отримали черговий завіз гуманітарної допомоги з-за кордону (одяг, дитяче харчування та засоби гігієни) для наших переселенців, яких в громаді залишається проживати понад 1500 ВПО.

Вічна пам'ять загиблим Героям, світлий спомин невинно загиблим мирним жителям країни. Не пробачимо рашистам зруйнованих доль!

Слава українським Героям! Щира подяка всім українцям, мешканцям Старосинявської громади, хто захищає рідну країну на передовій, хто лікує, хто допомагає готувати страви для наших захисників, хто підтримує духом і в тилу робить усе можливе для перемоги України.

Сьогодні наше головне завдання – зробити усе для захисту рідної землі. І ми повинні згуртуватися всі для цієї благородної справи, не ділитися на політичні партії чи інтереси.

Будьте мудрі та обачні з приводу поширення фейків та дезінформації в соцмережах, - це способи дестабілізації ситуації в громаді та сприяння ворогові. Довіряйте лише офіційним джерелам інформації!

Слава ЗСУ! Віримо в нашу перемогу! Все буде УКРАЇНА!

 

Селищний голова