В селищній  раді  працювала  бюджетна  комісія

В селищній раді працювала бюджетна комісія

Сьогодні відбулося засідання постійної комісії з питань регламенту, прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та планування фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, яке відкрив та провів заступник голови комісії Володимир Кондратюк

Ринок землі буде ОТГ-центричним

Ринок землі буде ОТГ-центричним

Головний юридичний радник Проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку, доктор юридичних наук Павло Кулинич про особливості нового законодавства, про те, яким буде відкриття ринку землі, а також про вигоди, які об’єднані громади матимуть від цього

Перший Форум Громадських рад Хмельниччини

Перший Форум Громадських рад Хмельниччини

26 вересня 2019 року у Хмельницькому відбувся І-й Форум громадських рад Хмельниччини «Громада. Влада. Діалог». На захід завітали керівники області та міста, народні депутати України Микола Стефанчук, Володимир Ватрас, Сергій Лабазюк, Олексій Жмеренецький, голови ОТГ, голови громадських рад при виконавчих комітетах рад. Представництво Старосинявської селищної ради на І-му Форумі громадських рад Хмельниччини «Громада. Влада. Діалог» виконала секретар ради Наталія Гарник.

Відзначили День вихователя та всіх дошкільних працівників

Відзначили День вихователя та всіх дошкільних працівників

Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання наших дітей на початку їхнього життєвого шляху - не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє.

ВІДБУВСЯ   ПРИЙОМ  ГРОМАДЯН

ВІДБУВСЯ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

У селищній раді відбувся прийом громадян, який провели селищний голова Віталій Здебський та секретар селищної ради Наталія Гарник. На прийомі побувало 10 жителів громади, які зверталися з актуальними питаннями сьогодення:

РОЗПОЧАТО  ІНДИВІДУАЛЬНІ ПІДКЛЮЧЕННЯ ДВОРІВ НА «ПОШТОВОМУ»

РОЗПОЧАТО ІНДИВІДУАЛЬНІ ПІДКЛЮЧЕННЯ ДВОРІВ НА «ПОШТОВОМУ»

Працівники комунального підприємства селищної ради «Старосинявський центральний водоканал №1» активізували роботи з індивідуальних підключень домогосподарств до мережі нового водогону на провулку Поштовому у смт Старій Синяві та продовжено роботу в цьому напрямку в с.Харківці та окремих вулицях Старої Синяви.

Місцеві вибори по всій країні мають відбутися лише після створення нової правової та територіальної основи – підсумки всеукраїнського семінару-наради у Затоці

Місцеві вибори по всій країні мають відбутися лише після створення нової правової та територіальної основи – підсумки всеукраїнського семінару-наради у Затоці

Учасники Всеукраїнської щорічної наради-семінару для представників органів місцевого самоврядування, що відбулася 25 вересня в Затоці Одеської області, схвалили Резолюцію, де визначили засади, необхідні для функціонування місцевого самоврядування відповідно до Європейської хартії, а також запропонували комплекс  заходів для проведення чергових місцевих виборів на новій правовій та територіальній основі.

… З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ

… З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ

Директор Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Старосинявської селищної ради Ірина Шостацька та головний спеціаліст відділу освіти, молоді, спорту, культури виконкому селищної ради Петро Скригунець взяли участь в черговому засіданні Комісії з питань захисту прав дитини, яка відбулася при Старосинявській районній державній адміністрації.

ГОЛОВА ГРОМАДИ  ПРОВІВ РОБОЧУ ЗУСТРІЧ НА ОБ'ЄКТАХ, ЯКІ РЕАЛІЗОВУЮТЬСЯ

ГОЛОВА ГРОМАДИ ПРОВІВ РОБОЧУ ЗУСТРІЧ НА ОБ'ЄКТАХ, ЯКІ РЕАЛІЗОВУЮТЬСЯ

З метою контролю за дотриманням вимог чинного законодавства та ходом виконання ділянок робіт селищний голова Віталій Здебський відвідав об’єкти на території громади, на яких активно продовжуються роботи щодо капітального ремонту відповідних площ. Відбулася робоча зустріч із працівниками підрядних організацій, проведено аналіз зробленого, обговорено процес та терміни виконання робіт, враховуючи нормальні погодні умови.