УРОЧИСТО ВІДКРИЛИ ПИЛЯВСЬКУ АМБУЛАТОРІЮ

УРОЧИСТО ВІДКРИЛИ ПИЛЯВСЬКУ АМБУЛАТОРІЮ

Справжня атмосфера свята панувала на майданчику біля нової амбулаторії в селі Пиляві, і  це не дивно, адже будівництво таких об’єктів дійсно дає людям упевненість у майбутньому, а доступність до медичної допомоги є одним із важливих чинників для збереження здоров’я нації. Привітати мешканців громади із цією визначною подією прийшли обласні посадовці, керівники району та об’єднаної територіальної громади. Нагадаємо, що наша амбулаторія вже п’ята з тих 27, будівництво яких розпочалося минулого року в рамках реалізації програми “Доступна медицина”.

НАВЕДЕНО БЛАГОУСТРІЙ КЛАДОВИЩ В ЯБЛУНІВЦІ ТА ЦИМБАЛІВЦІ

НАВЕДЕНО БЛАГОУСТРІЙ КЛАДОВИЩ В ЯБЛУНІВЦІ ТА ЦИМБАЛІВЦІ

У серпні 2019 року на сільських кладовищах Яблунівки та Цимбалівки розпочато роботи із благоустрою територій, які попередньо обговорено та погоджено з головою громади Віталієм Здебським. Восени 2019 р. виконано заплановане.

ВАНДАЛІЗМ ЧИ «НИЩИМО, БО ТАК ЗАХОТІЛОСЯ?»

ВАНДАЛІЗМ ЧИ «НИЩИМО, БО ТАК ЗАХОТІЛОСЯ?»

Відразу після завершення заходів з нагоди Дня селища та Дня захисника Вітчизни благоустрій вулиці Грушевського в центрі Старої Синяви виявився не з кращих видовищ. До десяти кущів хризантем по-живому вирвано із квітників і викинуто на узбіччя, поламано квіти.

УЧАСНИКІВ ЄВРОПРОЕКТУ  НАГОРОДЖУВАЛИ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ

УЧАСНИКІВ ЄВРОПРОЕКТУ НАГОРОДЖУВАЛИ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ

Сьогодні голова громади Віталій Здебський продовжив почесну місію – участь в європейському проекті щодо формування добровільних пожежних команд, урочисті підсумкові заходи проекту відбулися на площі перед обласною державною адміністрацією м.Івано-Франківськ. Від посольства Республіки Польща голові громади В.Здебському та директору КП “Старосинявський ЦВК №1” В.Матіяшу, який є добровольцем, передано 4 комплекти бойового форменого одягу для старосинявських добровольців-пожежників та відповідний Сертифікат.

СІМЕЙНИЙ  ЛІКАР  ПРАЦЮВАВ  У  ЗАЛІССІ

СІМЕЙНИЙ ЛІКАР ПРАЦЮВАВ У ЗАЛІССІ

Одним з основних завдань, яке сучасне суспільство ставить перед собою, є здоровий спосіб життя населення. Справедливими є слова: «Гроші втратив – нічого не втратив, час втратив – багато втратив, здоров’я втратив – все втратив». Адже здоров’я – це не тільки відсутність хвороб або фізіологічних дефектів, а стан повного фізичного, психічного та соціального благополуччя.

УВАГА!  ЗЕМЛЯ – НА АУКЦІОН!

УВАГА! ЗЕМЛЯ – НА АУКЦІОН!

28-30 жовтня 2019 року Головне управління Держгеокадастру у Хмельницькій області виставить на відкриті торги 16 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності. Інвесторам запропонують землі загальною площею більше 234,05 га.

СПОРТИВНІ ЗМАГАННЯ ДО ДНЯ СЕЛИЩА

СПОРТИВНІ ЗМАГАННЯ ДО ДНЯ СЕЛИЩА

Тепла сонячна погода сприяла проведенню змагань, що приурочені до Дня селища та Дня захисника України з волейболу, футболу та настільного тенісу, організовані відділом освіти, молоді, спорту, культури виконкому селищної ради, тренерами Старосинявської дитячо-юнацької школи.

У ДЕНЬ СЕЛИЩА СТАРОЇ СИНЯВИ

У ДЕНЬ СЕЛИЩА СТАРОЇ СИНЯВИ

Емоційно, людно, тепло і сонячно святкували мешканці Старосинявської об’єднаної територіальної громади гарні свята в календарі: 14 жовтня - День селища, 476-ту річницю з часу створення містечка; День створення УПА; День захисника України; Покрови Пресвятої Богородиці та Дня українського козацтва, організовані та проведенні Старосинявською селищною радою за сприянням та допомогою народного депутата України Віктора Бондаря, благодійної організації БФ «Разом з КЕРНЕЛ».