ПРОВЕЛИ ЗАМІНУ ОБЛАДНАННЯ

ПРОВЕЛИ ЗАМІНУ ОБЛАДНАННЯ

Протягом трьох днів працівниками комунального підприємства селищної ради «Старосинявський центральний водоканал №1» проводилися ремонтні роботи із заміни насосного обладнання на водонасосній станції на Щабельнику.

ПРАЦЮВАЛА АДМІНІСТРАТИВНА КОМІСІЯ

ПРАЦЮВАЛА АДМІНІСТРАТИВНА КОМІСІЯ

Сьогодні у селищній раді  відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради, яке провів голова адмінкомісії Андрій Карпушин. У роботі комісії взяли участь 8  членів комісії із 11.

Призначено одноразову допомогу

Призначено одноразову допомогу

В селищній раді відбулось засідання комісії з надання одноразової матеріальної допомоги, яке провела заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Світлана Лакуста. На засіданні було розглянуто 13 заяв учасників АТО і ООС про надання допомоги на лікування та в зв’язку із важким матеріальним становищем.

ДЖЕРЕЛО ТВОРЧОСТІ ТА НАСНАГИ

ДЖЕРЕЛО ТВОРЧОСТІ ТА НАСНАГИ

9 листопада - Всеукраїнський День працівників культури та майстрів народних мистецтв. Відома приказка говорить: «Без традиції немає культури, без культури немає нації.» Українська культура розкриває нашу сутність та учить нас бути українцями.

… на ділянці дороги «Стара Синява –Травневе»

… на ділянці дороги «Стара Синява –Травневе»

Сьогодні на свято Дмитра Солунського відбулося урочисте відкриття ділянки дороги «Стара Синява – Травневе», капітальний ремонт якої завершено у вересні 2019 р. Участь у заході взяли найменші жителі громади - активні спортсмени Старосинявської ДЮСШ, працівники ДЮСШ, відділу освіти, апарату селищної ради та відділу культури, котрі разом із головою селищної ради Віталієм Здебським організувалися на акцію велопробігу відстанню 2,5 км новою дорогою, стартували від початку дороги - вул.Горького.

ВІДБУВСЯ  ВИЇЗД СІМЕЙНОГО  ЛІКАРЯ  В ПИЛЯВСЬКУ АМБУЛАТОРІЮ

ВІДБУВСЯ ВИЇЗД СІМЕЙНОГО ЛІКАРЯ В ПИЛЯВСЬКУ АМБУЛАТОРІЮ

Що таке здоров'я і як його зберегти - питання дуже актуальне. Багато хто, особливо зараз, задаються питанням, як зміцнити і зберегти своє здоров'я? Але перш ніж розібрати способи збереження та зміцнення здоров'я, варто регулярно обстежувати свій організм та слідкувати за змінами.

ДОБРОВОЛЬЦІ-ВОГНЕБОРЦІ ОТРИМАЛИ ФОРМУ

ДОБРОВОЛЬЦІ-ВОГНЕБОРЦІ ОТРИМАЛИ ФОРМУ

На центральній площі селища відбувся офіційний захід – вручення старосинявським добровольцям-вогнеборцям форменого одягу, який отримав селищний голова Віталій Здебський в рамках європроекту. Вартість комплектів форменого одягу становить більше 104,5 тис. грн.

ВІДБУЛОСЯ  ЗАСІДАННЯ  ВИКОНКОМУ

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

У селищній раді відбулося засідання виконавчого комітету, яке провів перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрій Карпушин.

У ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ

У ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ

У першу неділю листопада країна вшановує соціальних працівників - людей, на яких покладена дуже відповідальна і почесна місія. У залі районного Будинку культури відбулися урочисті заходи з нагоди професійного свята. Вітали працівників соціальної сфери від органів самоврядування – Старосинявської ОТГ, районної ради, райдержадміністрації, представники колективів та артисти районного Будинку культури, творча молодь краю.