Фото без описуШановні мешканці громади!   Сьогодні  08 липня 2023 року минає  500-а  доба війни в Україні.  Загроза завдання ворогом ракетних ударів по критичній інфраструктурі та мирних кварталах залишається. Прошу, не нехтувати сигналами тривоги, прямувати в укриття.

Громада продовжує робити все можливе для підтримки ЗСУ, військових на передовій.

Дякую кожному з вас, хто дбає про безпеку України та наших людей, зосереджує  можливі сили для допомоги.

Старосинявська громада провела в останню путь 37 кращих  захисників України, висловлюю глибокі співчуття родинам загиблих Героїв. Вічна Слава і пам'ять! Ніколи не пробачимо.

Президент України наголосив, що санкції проти окупантів не припиняються, опублікований черговий пакет санкцій України проти тих, хто допомагає росії вести цю терористичну війну. Всі, хто у світі допомагатиме агресору, отримає відповідь України та всього світу.

Нам варто пам’ятати, що зло завжди закінчується.  Як зауважив Президент України, військові злочинці стають підсудними, агресія – вироком. Руйнування стають репараціями. Ворожа техніка стає музейними експонатами. Результатом нашої боротьби неодмінно стає визволення нашої України! І для цього ми, як орган самоврядування, робимо усе можливе для підтримки ЗСУ та наближення Перемоги України! 

Працюємо кожен на своєму фронті.  Сьогодні наше головне завдання – зробити усе для захисту рідної землі. І ми повинні згуртуватися всі для цієї благородної справи! Орієнтуйтесь на офіційні джерела інформації,  перевіряйте факти, аналізуйте ситуацію реальності!

Слава ЗСУ! Віримо в нашу перемогу! Все буде УКРАЇНА!

 

Селищний голова  Віталій ЗДЕБСЬКИЙ