Фото без описуУ боях за Україну героїчно загинув  Лисюк Богдан Васильович 30 червня 2023 року на території  населеного пункту  Роботине,  Пологівського району,  Запорізької області.

Богдан Лисюк народився  08 липня 1994 року в селі  Уласово-Русанівка, Старосинявського району, Хмельницької області, де пройшло його дитинство.

Страшна звістка знову блискавично  сколихнула нашу громаду…

В боях за Україну  із  30 червня 2023 року загинув наш герой -  Богдан Лисюк, йому  йшов  29-ий  рік...

Богдан закінчив Старосинявський НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст., гімназія» ім.О.Романенка (тепер Старосинявський ліцей). Після школи  навчався у Національній академії державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.

У 2015 році вступив до лав Збройних Сил України та служив на Донецькому напрямку. У 2016 році нагороджений відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції».

У лавах ЗСУ він мужньо стояв у боях проти ворога, проявив себе гідним сином своєї Батьківщини. Брав безпосередньо участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України.

На фронті служив старшим лейтенантом 25-го штурмового батальйону 47-ої механізованої бригади на посаді командира, сповіщення надано Хмельницьким об’єднаним міським територіальним центром комплектування та соціальної підтримки.

Відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув старший лейтенант Богдан Лисюк 30.06.2023р. під час виконання бойових завдань, пов’язаних із захистом Батьківщини, біля населеного пункту Роботине, Пологівського району,  Запорізької області.  Смерть пов’язана з виконанням бойових завдань та обов’язків військової служби.

Старосинявська територіальна громада висловлює щирі співчуття матері Катерині Іванівні, батькові  Василю Станіславовичу, дружині Яні, доньці Лізі Лисюкам, сестрі Наталії Етніс та  усій  родині Героя.

Низько схиляємо голови у журбі разом з рідними та знайомими. Нехай земля буде пухом.    ... Низький уклін вам, наші Янголи! Родині сил витримати цей невимовний біль.

Вічна пам'ять  захиснику  України! Герої не вмирають!