Фото без описуЦьогоріч літня дощова погода дала про себе знати масово території біля громадських будівель, сквери та обочини доріг у населених пунктах почали заростати паростями молодняка дерев, трав та інших рослин.

Старости населених пунктів та КП «Старосинявський комунгосп» наразі розпочали активну роботу над благоустроєм громадських місць.

У с.Заставці староста Володимир Матіяш спільно із жителями церковної громади провели обкошування місцевого кладовища, допомогу надано технікою КП «Старосинявський комунгосп» (керівник Ігор Федрчук).

У с.Теліжинці староста Іван Луценко спільно із керівником ПСП «Обрій» Олександром Кротом, депутатом селищної ради, постійно на контролі тримають питання благоустрою. Долучаються до благоустрою і місцеві господині -  такі господині в селі Теліжинці, які дбають не тільки за власні оселі, але і з власної ініціативи,  своїми силами та за власні кошти проводять благоустрій свого населеного пункту. Висадили при в’їзді в село і доглядають велику  клумбу, ростуть там троянди, ромашки та екзотичні юки.

У с.Олексіївка строста Володимир Кисилишин, на прохання мешканців за-  сприянням фермера (в рамках партнерської угоди) Повха М.В. самотужки виготовили зупинку і встановили в селі.

Тож дня благоустрою продовжуються. Кожен крок громадської роботи, спільних справ є підтвердження об’єднаних зусиль на благо жителів громади.

За матеріалами старостатів.