«АСТАРТА» В ЧЕРГОВИЙ РАЗ ПІДТРИМАЛА  ЛІКАРІВ

«АСТАРТА» В ЧЕРГОВИЙ РАЗ ПІДТРИМАЛА ЛІКАРІВ

Невід’ємною важливою частиною допомоги медичним працівникам комунальних медичних закладів Старосинявської ОТГ є надана допомога на підтримку медиків та пацієнтів громади за фінансової підтримки директора агропромхолдингу «Астарта-Київ» Віктора Петровича Іванчика.

ЛІКВІДОВАНО ПРОРИВ  ВОДОПРОВОДУ  В  СТАРІЙ СИНЯВІ

ЛІКВІДОВАНО ПРОРИВ ВОДОПРОВОДУ В СТАРІЙ СИНЯВІ

Стався прорив мережі водогону на вулиці Грушевського навпроти Старосинявської центральної районної лікарні у Старій Синяві. Голова громади Віталій Здебський направив працівників КП «Старосинявський центральний водоканал №1» на об’єкт. Керівник КП «Старосинявський ЦВК №1» Валентин Матіяш оперативно організував працівників та спеціальну техніку для ліквідації наслідків прориву.

СИТУАЦІЯ ЗАЛИШАЄТЬСЯ СТАБІЛЬНОЮ

СИТУАЦІЯ ЗАЛИШАЄТЬСЯ СТАБІЛЬНОЮ

Сьогодні 9 червня та впродовж вихідних (06.06-08.06.20р.) лікарями КНП «Старосинявського ЦПМСД» на Старосинявщині зафіксовано двоє хворих на ГРВІ – діти, бронхопневмонії відсутні, тести не проводилися, приїжджих із-за кордону не зафіксовано. Тепла сонячна погода сприяє стабілізації ситуації та оздоровленню організму.

ВОДА І РИБОЛОВЛЯ: СПІРНІ ПИТАННЯ АКТИВНО ОБГОВОРЕНО НА ЗБОРАХ  ГРОМАДЯН  У ПИЛЯВІ

ВОДА І РИБОЛОВЛЯ: СПІРНІ ПИТАННЯ АКТИВНО ОБГОВОРЕНО НА ЗБОРАХ ГРОМАДЯН У ПИЛЯВІ

Сьогодні у с.Пиляві під відкритим небом відбулися загальні збори громадян за участю селищного голови Віталія Здебського. Спірне питання виникло в процесі діяльності ПАТ «Хмельницькрибгосп» та життєдіяльності мешканців сіл Пилява, Олексіївка, Олександрівка, Миколаївка, Вишневе, яке щороку полягає в проведенні відпочинку та риболовлі жителями сіл на річці, спуску води рибаками під час вилову риби восени, внаслідок чого падає рівень води в криницях господарських дворів.

ЗАВДЯКИ СПІВПРАЦІ  ВУЛИЦІ ОСВІТЛЮВАТИМУТЬСЯ

ЗАВДЯКИ СПІВПРАЦІ ВУЛИЦІ ОСВІТЛЮВАТИМУТЬСЯ

Важливу допомогу жителі сіл Цимбалівка та Яблунівка селищної ради отримали від керівництва ТОВ «Слав’янське -5» (м.Харків, підрозділ в с.Цимбалівка) – директор Слизькоухий Олександр Віктрович, помічник директора Слизькоухий Віктор Вікторович, які передали голові громади Віталію Здебському для освітлення вулиць населених пунктів громади 50 штук енергозберігаючих світлодіоїдних ламп «Євросвет».

ПРИМІЩЕННЯ ШКІЛ ГОТУВАТИ ДО РОБОТИ ТРЕБА ВЖЕ ЗАРАЗ

ПРИМІЩЕННЯ ШКІЛ ГОТУВАТИ ДО РОБОТИ ТРЕБА ВЖЕ ЗАРАЗ

Питання приведення в належний протипожежний стан навчальних закладів Старосинявського району та підготовки їх до експлуатації у 2020-2021 навчальному році сьогодні розглядали під час наради у селищній раді.

НАДАЛИ ПІДТРИМКУ У НЕПРОСТИЙ ЧАС

НАДАЛИ ПІДТРИМКУ У НЕПРОСТИЙ ЧАС

Вже досить багато сказано і написано про заходи запобігання поширення епідемії коронавірусу на території України, Старосинявської ОТГ. Як показує практика, ця хвороба не залишає у спокої українців, бо й до сьогодні кількість хворих за добу в Україні сягає від 350 до 500 осіб… Завдяки чіткій співпраці селищного голови Віталія Здебського з керівниками агропідприємств, котрі з розумінням підійшли до вирішення проблеми у боротьбі з COVID-19, медичні заклади на території ОТГ забезпечені необхідними засобами захисту.

Призначено одноразову допомогу

Призначено одноразову допомогу

В селищній раді відбулось засідання комісії з надання одноразової матеріальної допомоги, яке провела заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Світлана Лакуста.

ОБГОВОРИЛИ ПИТАННЯ ТОРГІВЛІ НА МІСЦЕВОМУ РИНКУ

ОБГОВОРИЛИ ПИТАННЯ ТОРГІВЛІ НА МІСЦЕВОМУ РИНКУ

Відбулася робоча зустріч селищного голови Віталія Здебського із приватними підприємцями, котрі займаються торгівлею на місцевому ринку у Старій Синяві. Участь в роботі взяли: перший заступник селищного голови Андрій Карпушин, начальник юридичного відділу Ігор Шевчук, поліцейські офіцери громади та представник районного сектору держпродспоживслужби Володимир Баша.