Фото без описуЩороку 22 грудня в день зимового сонцестояння в Україні святкується День енергетика. Символічно, що свято співпадає з найкоротшим днем і найдовшою ніччю в році, коли робота енергетиків найбільш помітна.

Україна завжди посідала значне місце в сфері розвитку та управління паливно-енергетичним сектором.  На території країни розроблялися і впроваджувалися новітні досягнення в цій галузі.

На Старосинявщині  одним із найбільших колективів є Старосинявський район електричних мереж  (понад 60 працівників), котрий ефективно працює над  забезпеченням електропостачання в кожну домівку, населений пункт та впровадженням нових технологій з освітлення на території громади  уже понад 45 років.  

У день професійного свята зібралися усі  працівники галузі, керівники підрозділів РЕМ, ветерани-енергетики  на чолі із директором РЕМ Олегом Вікторовичем Чернишем, їх  привітав селищний голова Віталій Едуардович Здебський,.

Директор РЕМ Олег Черниш виступив із підсумками роботи організації за 2023 рік,  з якими колектив успішно справився під час воєнного стану, незважаючи на  природні стихії та ін.

Голова громади Віталій Здебський  щиро подякував  колективу РЕМ  за  співпрацю, реалізацію селищної Програми з освітлення населених пунктів.

Віталій Едуардович привітав енергетиків та вручив грамоти Старосинявської селищної ради.

За сумлінне і добросовісне виконання своїх професійних  обов’язків  та  з нагоди  професійного свята Дня енергетика нагороджено:

  1. директора Старосинявського РЕМ АТ «Хмельницькобленерго» - Черниша Олега Вікторовича;
  2. головного інженера Старосинявського РЕМ АТ «Хмельницькобленерго» - Бацу Олександра Андрійовича;
  3. начальника дільниці Старосинявського РЕМ АТ «Хмельницькобленерго» - Тодорова Аркадія Олександровича;
  4. водія автотранспортних засобів Старосинявського РЕМу АТ «Хмельницькобленерго» - Шевчука Ігоря Анатолійовича;
  5. контролера енергонагляду Старосинявського РЕМ АТ «Хмельницькобленерго» - Щура Андрія Леонідовича;
  6. електромонтера з експлуатації розподільних мереж Старосинявського РЕМ АТ «Хмельницькобленерго» - Руденького Андрія Васильовича.

 

Відділ організаційно-кадрової роботи