СИТУАЦІЯ З COVID-19 НА СЬОГОДНІ

СИТУАЦІЯ З COVID-19 НА СЬОГОДНІ

15 червня лікарями КНП «Старосинявського ЦПМСД» на Старосинявщині зафіксовано ще 1 випадок захворювання на пневмонію. Всього 12 випадків коронавірусної інфекції.

ЩЕ ОДИН ВИПАДОК COVID-19 … ІЗ КОНТАКТНИХ ОСІБ

ЩЕ ОДИН ВИПАДОК COVID-19 … ІЗ КОНТАКТНИХ ОСІБ

12 червня лікарями КНП «Старосинявського ЦПМСД» на Старосинявщині зафіксовано ще 1 випадок захворювання на COVID-19. Всього 12 випадків корона вірусної інфекції, з яких 2 пацієнтів на лікуванні (1 стаціонарно), 9 одужало, 1 летальний. 29 осіб знаходиться на самоізоляції, під постійним наглядом сімейних лікарів, в тому числі і троє медичних працівників.

ЗАБОРОНИТИ  НЕСАНКЦІОНОВАНУ ТОРГІВЛЮ

ЗАБОРОНИТИ НЕСАНКЦІОНОВАНУ ТОРГІВЛЮ

Ситуація із COVID-19 на території України досягла піку… В період, коли всі надіялися на стабільність щодо розповсюдження захворювання, на Старосинявщині збільшилася кількість хворих на коронавірусну інфекцію.

64-та  ЧЕРГОВА СЕСІЯ ТРИВАЛА МАЙЖЕ  9 ГОДИН

64-та ЧЕРГОВА СЕСІЯ ТРИВАЛА МАЙЖЕ 9 ГОДИН

Вчора 10.06.20р. о пів на сьому годину вечора завершила свою роботу 64-та чергова сесія селищної ради, яку провели селищний голова Віталій Здебський та секретар селищної ради Наталія Гарник. Участь в роботі сесії взяли 19 депутатів.

ЩЕ ОДИН ВИПАДОК COVID-19 та ОДНА ПІДОЗРА

ЩЕ ОДИН ВИПАДОК COVID-19 та ОДНА ПІДОЗРА

Сьогодні 11 червня лікарями КНП «Старосинявського ЦПМСД» на Старосинявщині зафіксовано одного хворого із бронхопневмонією: ПЛР-тестами підтверджено один випадок COVID-19, виявлено одну підозру. Медпрацівниками КНП «Старосинявська ЦРЛ» проведено всього 53 швидкісних тести, один за попередню добу із негативним результатом; приїжджих із-за кордону не зафіксовано.

ЛІТО – ПОРА ВИКОНАННЯ ІНДИВІДУАЛЬНИХ ПІДКЛЮЧЕНЬ ДО НОВОГО ВОДОПРОВОДУ

ЛІТО – ПОРА ВИКОНАННЯ ІНДИВІДУАЛЬНИХ ПІДКЛЮЧЕНЬ ДО НОВОГО ВОДОПРОВОДУ

Працівниками комунального підприємства «Старосинявський центральний водоканал №1» продовжуються роботи з переходу споживача із старого водогону на новий у смт Старій Синяві на вулицях Драгоманова, Пархоменка, Матросова, Щорса та Заводській.

ЗА ДОБУ – ТРИ БРОНХОПНЕВМОНІЇ

ЗА ДОБУ – ТРИ БРОНХОПНЕВМОНІЇ

Сьогодні 10 червня впродовж доби лікарями КНП «Старосинявського ЦПМСД» на Старосинявщині зафіксовано троє хворих із бронхопневмоніями: 2 осіб вчора з обіду та один – сьогодні, якого госпіталізовано до інфекційного відділення Старосинявської ЦРЛ.

«АСТАРТА» В ЧЕРГОВИЙ РАЗ ПІДТРИМАЛА  ЛІКАРІВ

«АСТАРТА» В ЧЕРГОВИЙ РАЗ ПІДТРИМАЛА ЛІКАРІВ

Невід’ємною важливою частиною допомоги медичним працівникам комунальних медичних закладів Старосинявської ОТГ є надана допомога на підтримку медиків та пацієнтів громади за фінансової підтримки директора агропромхолдингу «Астарта-Київ» Віктора Петровича Іванчика.

ЛІКВІДОВАНО ПРОРИВ  ВОДОПРОВОДУ  В  СТАРІЙ СИНЯВІ

ЛІКВІДОВАНО ПРОРИВ ВОДОПРОВОДУ В СТАРІЙ СИНЯВІ

Стався прорив мережі водогону на вулиці Грушевського навпроти Старосинявської центральної районної лікарні у Старій Синяві. Голова громади Віталій Здебський направив працівників КП «Старосинявський центральний водоканал №1» на об’єкт. Керівник КП «Старосинявський ЦВК №1» Валентин Матіяш оперативно організував працівників та спеціальну техніку для ліквідації наслідків прориву.

СИТУАЦІЯ ЗАЛИШАЄТЬСЯ СТАБІЛЬНОЮ

СИТУАЦІЯ ЗАЛИШАЄТЬСЯ СТАБІЛЬНОЮ

Сьогодні 9 червня та впродовж вихідних (06.06-08.06.20р.) лікарями КНП «Старосинявського ЦПМСД» на Старосинявщині зафіксовано двоє хворих на ГРВІ – діти, бронхопневмонії відсутні, тести не проводилися, приїжджих із-за кордону не зафіксовано. Тепла сонячна погода сприяє стабілізації ситуації та оздоровленню організму.