Фото без описуСтаросинявська громада  підготувала наступну допомогу захисникам на фронт Протягом вихідних селищний голова Віталій Здебський з волонтерами - старостою Юрієм Скакуном, Олегом Лучіцьким  зі Старосинявської громади  з’їздили на лінію фронту на східний напрямок, завезли передачі, поспілкувалися та передали захисникам необхідні речі для виконання бойових завдань.

 Завезли скоби, маскувальні сітки продукти, захисну плівку, металеві сітки, закупили відповідні деталі для ремонту дронів.

 Особистий транспорт надав  ветеран АТО Олег Лучіцький.

Завдяки оперативному збору коштів, до якого долучилися Валерій Остапець-1500грн., Олександр Пододименко - 200 грн., Василь Балла – 500 грн., Галина Холодняк – 1000 грн., та використовуючи залишок в сумі 6500 грн., було закуплено металеві сітки на суму 8750 грн.

Завдяки нашим землякам: Олександру Ковтуну з м.Хмельницького – 5000 грн., старості Олександру Давидову – 5000 грн., Володимиру Сулковському – 5000 грн., Юрію Скакуну – 15 000 грн., Олені Літвенчук з с.Липки – 2000 грн. забезпечено запчастини і плати до дронів. У залишку ще є 450 грн. Продовжуємо допомагати далі!

Передали  згідно звернення військових, особисто бійцям  - представникам однієї з військових частин, де служать троє наших земляків, необхідні  речі.

Допомогу організовано у співпраці селищної ради, волонтерів, учнівського, педагогічного та батьківського колективів Мшанецького ліцею, старости Ожарівського старостинського округу Олександра Давидова, старости Паплинецького старостинського округу Юрія Скакуна та жителів Заліссянського старостинського округу. Щира вдячність усім, хто підтримав!

Незважаючи на важкий час, що нині доводиться переживати українцям, мешканці нашої громади єднаються для допомоги.  Продовжуємо трудитися в тилу для всебічної підтримки українських захисників.

Щиро дякуємо за підтримку ТОВ "ЕлеваторБудІнвест" (с.Адампіль), директору Сергію Івановичу Захаренку за надану допомогу військовим та збір і придбання необхідних речей.

Кожен крок нашої допомоги необхідний для підтримки воїнів.  

Міцного оберегу вам, захисники! Нехай кожен день наближає перемогу!

 

Виконком селищної ради