79 РОКІВ  ВІДІЙШЛО В ІСТОРІЮ…

79 РОКІВ ВІДІЙШЛО В ІСТОРІЮ…

22 червня 1941 року розпочалася німецько-радянська війна 1941-1945 років, як складова і основна частина Другої світової війни. Сьогодні у світову історію відійшло 79 років з цієї дати… Працівники Старосинявської ОТГ, райдержадміністрації та районної ради вшанували пам'ять загиблих у Великій Вітчизняній війні хвилиною мовчання та покладанням живих квітів до пам’ятника Загиблому солдату і Меморіалу Слави.

ЩАСЛИВОЇ СЛУЖБИ, ДОРОГІ ПРИЗОВНИКИ!

ЩАСЛИВОЇ СЛУЖБИ, ДОРОГІ ПРИЗОВНИКИ!

Сьогодні Старосинявська громада випроводжала на військову службу до лав Збройних сил України шестеро призовників: Сергія Блажкуна з Нової Синявки, Володимира Ладижця із Харківець, Дмитра Польового із Уласово-Русанівки, Сергія Левчука із Цимбалівки, Олександра Чертова із Пасічни, Юрія Гноянка із Уласово-Русанівки. Це перший цьогорічний призов у Хмельницькій області.

«НЕХАЙ ОБЕРІГАЄ ВАС АНГЕЛ-ОХОРОНЕЦЬ!»

«НЕХАЙ ОБЕРІГАЄ ВАС АНГЕЛ-ОХОРОНЕЦЬ!»

В Україні професійне свято працівників сфери охорони здоров'я було встановлено у червні 1994 року. У третю неділю червня медичні працівники відзначають своє професійне свято. Селищний голова Віталій Здебський подякував за невтомну працю медичним працівникам Старосинявщини – нагороджено Подяками Старосинявської ОТГ:

Вправний господар

Вправний господар

Депутат Старосинявської селищної ради Анатолій Гринчук відомий старосинявцям як благодійник та гарний господар, який завжди приходив на допомогу у вирішенні спільних питань Старосинявської ОТГ з організації та надання допомоги людям з особливими потребами. Журналісти Є! Сімейної газети (Подільського випуску) зустрілися з депутатом і розпитали про його діяльність на рідній землі.

КОЛИ БУДЕ НАСТУПНА ЗЕМЕЛЬНА СЕСІЯ?

КОЛИ БУДЕ НАСТУПНА ЗЕМЕЛЬНА СЕСІЯ?

Питання скликання чергових сесій селищної ради Старосинявської ОТГ хвилює багатьох мешканців, оскільки пов’язане не лише із розподілом земель по 2 га за межами сіл, а й вирішенням важливих питань надання допомоги, благоустрою, підтримки медицини та ін. в умовах COVID-19.

У ДЕНЬ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА ДІЛЬНИЧНИХ ОФІЦЕРІВ ПОЛІЦІЇ

У ДЕНЬ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА ДІЛЬНИЧНИХ ОФІЦЕРІВ ПОЛІЦІЇ

Сьогодні з нагоди відзначення 97-тої річниці з дня створення служби дільничних офіцерів поліції та професійного свята – Дня дільничних офіцерів поліції голова громади Віталій Здебський привітав правоохоронців та за професійне, сумлінне виконання своїх обов’язків вручив подяки селищної ради:

ЧИ  ЗАПРАЦЮЄ СТАРОСИНЯВСЬКИЙ РИНОК?

ЧИ ЗАПРАЦЮЄ СТАРОСИНЯВСЬКИЙ РИНОК?

Сьогодні головою селищної ради Віталієм Здебським проведено зустріч із приватними підприємцями, керівником Старосинявського районного споживчого товариства (власником місцевого ринку) Ольгою Демянюк, представниками Держпродспоживслужби Хмельницької області та Старосинявського районного сектору Держпродспоживслужби з приводу вирішення наболілої проблеми - роботи місцевого ринку, яка цікавить не лише приватних підприємців Старосинявщини та підприємців з інших куточків України й Хмельниччини, які ведуть підприємницьку діяльність на ринку, а й самих жителів Старосинявської ОТГ. Внаслідок чого і створюється проблемне питання – несанкціонованої торгівлі у Старій Синяві…

НЕЧИСТОТИ – НА ОЧИСНІ!

НЕЧИСТОТИ – НА ОЧИСНІ!

Старосинявський центральний водоканал здійснює викачку рідких побутових відходів за ціною 250 грн за одну бочку. Нагадуємо, що усі рідкі нечистоти, відходи в обов’язковому порядку мають бути транспортовані на очисні споруди та пройти очистку відповідно до порядку прийому нечистот.

ДОПОМОГА СТАРОСИНЯВЦЯМ ВІД КАРІТАС УКРАЇНИ

ДОПОМОГА СТАРОСИНЯВЦЯМ ВІД КАРІТАС УКРАЇНИ

Справді приємною і неочікуваною допомогою стала підтримка старосинявських медпрацівників, яка реалізувалася за ініціативи й особистого звернення Старосинявського селищного голови Віталія Здебського до КАРІТАС УКРАЇНИ.

ВІЗИТ у державне підприємство «Дослідне господарство «Пасічна»

ВІЗИТ у державне підприємство «Дослідне господарство «Пасічна»

ДП «Дослідне господарство «Пасічна» здавна славилося своєю господарською діяльністю. Взимку 2020 року в господарстві виникло ряд проблемних питань, які з часом поступово вирішуються, є такі, що й досі хвилюють жителів села…