Фото без описуРемонт ділянок сільських доріг – актуальне питання на часі. Питання, яке потребує значних зусиль під час воєнного стану та  винайдення шляхів фінансування.

У Новій Синявці  проведено добротний ремонт доріг: автодороги загального користування місцевого значення О231502, довжиною близько 4 км. Здійснено ряд робіт за допомогою техніки місцевих  підприємств: грейдерування, висипання щебеневої суміші в кількості 250 т та каткування.

Для найкоротшого доїзду мешканців с.Нова Синявка та Старосинявської громади до м.Хмільник розпочались роботи із влаштування та підсипання  дороги до с.Куманівці. З метою підтримки належного благоустрою сільських доріг  проведено ремонт на  місцевих дорогах Нової Синявки за сприянням керівника ТОВ «Фінден»  та ТОВ «Новосинявський щебеневий завод» Олександра Шляхового. 

Підприємства зареєстровані у Старосинявській громаді та сплачують податки до місцевого бюджету.  За їхнім сприянням відремонтовано дорогу, прогрейдеровано,  проведено каткування та виділено 250 т щебеневої суміші на підсипання цих доріг.

Олег Ніколаєць,

начальник відділу (Інспекції) ДАБК.