Фото без описуСелищний голова Віталій Здебський провів  засідання виконавчого комітету, участь в якому взяло 29 членів виконкому. Хвилиною мовчання члени виконкому вшанували пам'ять 58 загиблих Героїв.

Під час роботи виконавчого комітету розглянуто та прийнято рішення з наступних питань:

1. Про схвалення проєкту рішення «Про внесення змін до селищного бюджету Старосинявської селищної територіальної громади на 2024 рік», про що детально розповіла начальник управління фінансів виконкому селищної ради Інна Гноянко; також Інна Сергіївна зупинилася на питанні - Про затвердження  плану заходів щодо складання прогнозу селищного бюджету Старосинявської селищної територіальної громади та плану заходів щодо складання, порядку розгляду та затвердження селищного бюджету на 2025 рік, внесення змін до нього та подання звітності про виконання селищного бюджету, які підтримали члени виконкому.

2. Про  погодження тимчасової передачі легкового службового автомобіля (із Пасічнянської амбулаторії до Старосинявської амбулаторії), про що повідомив перший заступник селищного голови Олександр Попик, дане питання викликано вимогами часу, збільшенням кількості хворих, які потребують підвозу на гемодіаліз та покращенням логістики підвезення.                                                          

Розглянуто ряд питань, що стосувалися захисту законних прав та інтересів дітей, питань про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, про що розповів начальник відділу -Служби у справах дітей виконкому селищної ради  Віктор Данілкович.

10. Про затвердження актів обстеження зелених насаджень та надання  дозволу на зріз  дерев на  території Старосинявської селищної ради;

15.Про передачу в приватну власність квартири;

16.Про завершення опалювального сезону 2023-2024 років на території Старосинявської селищної ради, - інформував начальник відділу комунального майна, ЖКГ та інфраструктури виконкому селищної ради Володимир Мельник.

Про постановку на квартирний облік та зняття з квартирного обліку, про що доповів заступник селищного голови Андрій Карпушин.

Питання – Про затвердження висновків опікунської ради інформувала головний спеціаліст-юрисконсульт юридичного відділу селищної ради Галина Паращина.

17.  Про уточнення адрес та 18.Про присвоєння адрес, інформувала завідуюча сектором архітектури та містобудування виконавчого комітету селищної ради Людмила Стегніцька.

19.Про затвердження плану роботи  Координаційної ради з питань сім`ї,

гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми на 2024 рік, повідомила в.о. директора Старосинявського ЦСССДМ Інна Шуляк.

У «Різному» виступив інспектор Хмельницького РУ ГУ ДСНС у Хмельницькій області Мирослав Явдощук, котрий наголосив на забороні спалювання сухої рослинності, що призводить до трагедій та масштабних пожеж, та існує відповідальність осіб за підпали з високими штрафами в розмірі від 3000 тис. грн.

На завершення роботи виконкому селищний голова Віталій Здебський підбив підсумки роботи виконавчого комітету, наголосив на постійній підтримці військових-земляків та організації робіт із підтримки військових на Донецькому напрямку, оскільки Хмельниччину закріпили за Донецькою областю в наданні допомоги військовим. Подякував старостам та відповідальним працівникам за роботу на підтримку ЗСУ, старостам – за організацію робіт з допомоги військовим.

 За матеріалами виконкому.