Фото без описуЖителі Старосинявської громади ні на мить не призупиняють підтримувати своїх земляків на передовій.

Організатори та виконавці – працівники селищної ради – старостатів, соціальні працівники, працівники культури, освіти – спільно із мешканцями гуртуються кожної вільної днини для виготовлення необхідних речей на фронт, підготовки смачних страв та необхідного реманенту.

Пасічна  (Пасічнянський старостинськйи округ): організовано допомогу ЗСУ – зібрана картопля, молоко, простирадла, одіяла та виготовлено окопні свічки за підтримки працівників Пасічнянського СБК. Посилки відправлено на фронт військовим.

Мшанець (Ожарівський старостинський округ): долучилися до волонтерської допомоги всі селом. Збирали кошти на дрона для військових-земляків. Закупили необхідну річ і з написом: «Мшанець за ЗСУ» відправили на фронт. Працівники культури (СБК та бібліотеки), діловод, соцпрацівник організувалися для плетіння  маскувальних сіток.

Олексіївка (Пилявський старостинський округ):  виготовили 2 маскувальні сітки, які відправлено на Купянський напрямок нашому земляку захиснику Олександру Негляду.  У нас продовжується волонтерський рух. Виготовляємо маскувальну сітку  вже на танк.

Заставці (Заставецький старостинський округ): виготовили понад 90  шт. окопних свічок, передали на фронт за допомогою волонтерів.

Залісся (Заліссянський старостинський округ): працівники Заліссянського СБК долучилися  до волонтерської допомоги, виготовили "Горіхи з медом", які передали волонтерами для військових.

Бабине (Бабинський старостинський округ): організовували виготовлення окопних свічок та  благодійні ярмарки для підтримки військових-земляків.

Разом наближаємо Перемогу.

Також передавали продукцію, готові продукти харчування домашню випічку.

На часі кожен крок допомоги важливий, підтримка кожного – шлях до Перемоги.

 

За матеріалами старостинських округів

та сільських будинків культури.