Фото без описуСтворення зручних і доступних умов для отримання громадянами адміністративних послуг є одним із головних завдань, що має вирішуватися органами місцевого самоврядування. Спільними зусилями працівників Центру надання адміністративних послуг Старосинявської селищної ради та Летичівського сектору УДМС в Хмельницькій області здійснено перший прийом документів для отримання послуги з оформлення паспорта громадянина України.

Для вдалого старту послуг начальник Летичівського сектору УДМС у Хмельницькій області Андрій БАБКОВ спільно з головою Старосинявської селищної ради Віталієм ЗДЕБСЬКИМ, заступником селищного голови Надією ВІКАРСЬКОЮ та керівником ЦНАП Наталією КУЦОКОНЬ провели робочу зустріч з питань організації надання послуг ДМС через ЦНАП. В ході зустрічі вирішено ряд організаційних питань, обговорено алгоритм іх надання.

Фото без описуФото без опису

Відтепер є можливість отримувати адміністративні послуги  з оформлення паспортних документів у приміщенні Центру надання адміністративних послуг за адресою: смт. Стара Синява, вул. Грушевського, 61. До ЦНАПу  можуть звернутися усі бажаючі громадяни незалежно від реєстрації місця проживання.

Запрошуємо до Центру отримати наступні послуги:

  • оформлення ID-картки чи закордонного паспорта (у тому числі замість втраченого або викраденого);
  • обмін ID-картки чи закордонного паспорта (у зв’язку з закінченням строку дії, зміною інформації, непридатністю до використання);
  • обмін паспорта зразка 1994 року на ID-картку (за бажанням чи у разі непридатності);
  • одночасне оформлення ID-картки з одночасною реєстрацією в ДРФОПП;
  • вклеювання фотографії у паспорт громадянина України у формі книжечки при досягненні 25- та 45-річного віку.

Консультації за номерами телефонів:

050 729 78 84 або 068 450 30 05

 

 

Керівник ЦНАП Наталія КУЦОКОНЬ