ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Старосинявська селищна рада, провівши конкурс з призначення управителів багатоквартирних будинків Старосинявської селищної ради 04.12.2018р. повідомляє, що управителів багатоквартирних будинків Старосинявської селищної ради не обрано, так як підприємства, які прийняли участь у конкурсі, не надають усього необхідного спектру послуг, передбаченого чинним законодавством України.

Відбудеться правове консультування населення в рамках Всесвітньої кампанії «16 днів проти насильства»

Відбудеться правове консультування населення в рамках Всесвітньої кампанії «16 днів проти насильства»

Старосинявська селищна рада повідомляє, що 6 грудня цього року з 9 по 12 год. в приміщенні читального залу центральної районної бібліотеки в рамках Всесвітньої кампанії «16 днів проти насильства» відбудеться консультування з питань запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків. Консультування буде здійснювати начальник відділу «Старосинявського бюро правової допомоги» Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Куцоконь Оксана Валеріївна.

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Увага!!! Для всіх платників податків і зборів!!!

Оголошено ХІ конкурс  з відбору адвокатів,  які залучаються для надання безоплатної  вторинної правової допомоги

Оголошено ХІ конкурс з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги

Відповідно до наказу Міністерства юстиції України від 06.11.2018 № 3957/7 «Про проведення конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги» Координаційний центр з надання правової допомоги повідомляє про проведення з 03 грудня 2018 року по 31 січня 2018 року конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги (далі – конкурс).

Повідом про незадекларовану працю

Повідом про незадекларовану працю

Управлінням Держпраці у Хмельницькій області розпочато масштабну акцію: «Повідом про незадекларовану працю». Управління Держпраці у Хмельницькій області спільно з Головним управлінням Пенсійного фонду України в області, Головним управлінням ДФС у Хмельницькій області, органами місцевого самоврядування розпочинає масштабну акцію «Повідом про незадекларовану працю».

УВАГА! КОНКУРС!

УВАГА! КОНКУРС!

ЗАПРОШУЄМО ЖУРНАЛІСТІВ до участі у Всеукраїнському конкурсі журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні». Дедлайн подачі матеріалів – до 20 грудня 2018 року. Аплікаційна форма – bit.ly/ApplicationForm2018. Призери отримають грошові винагороди – від 10 до 20 тис. грн та участь у міжнародному заході.

До уваги жителів Старосинявської ОТГ.

До уваги жителів Старосинявської ОТГ.

Відповідно до плану проведення комплексної перевірки системи оповішення цивільного захисту Хмельницької області 15-16 листопада 2018 року буде проведена перевірка готовності системи централізованого оповіщення до використання у разі виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

У приміщенні Центру надання адміністративних послуг Старосинявської селищної ради здійснюється прийом сімейними лікарями КНП «Старосинявського центру первинної медико – санітарної допомоги» із заключення декларацій із жителями громади для отримання первинної медичної допомоги.