Про заборону реалізації спиртних напоїв (Проект рішення для обговорення)

Про заборону реалізації спиртних напоїв (Проект рішення для обговорення)

Відповідно до Конституції України, Кодексу України про адміністративні правопорушення, Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», « «Про благоустрій населених пунктів», «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України від 30 липня 1996 року № 854 «Про затвердження Правил роздрібної торгівлі алкогольними напоями», з метою забезпечення прав та законних інтересів громадян, а також реалізації державної політики щодо попередження вживання серед населення алкогольних напоїв, слабоалкогольних напоїв та пива, визнання здоров'я людини найвищою соціальною цінністю та врегулювання правових відносин суб’єктів господарювання селищна рада

Оголошення

Оголошення

Увага! Розпочато прийом документів на часткову компенсацію придбаних власниками особистих селянських господарств у поточному році установок індивідуального доїння.  

Оголошення

Оголошення

Старосинявська селищна рада оголошує конкурс з призначення управителів багатоквартирних будинків Старосинявської селищної ради, який відбудеться о 10 годині 04.12.2018 року в адмінприміщенні за адресою вул.Івана Франка,8 смт Стара Синява Старосинявського району Хмельницької області (малий зал, ІІІ - поверх).

Про затвердження конкурсної  документації та оголошення  конкурсу з призначення управителя  багатоквартирних будинків  Старосинявської  селищної ради

Про затвердження конкурсної документації та оголошення конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків Старосинявської селищної ради

Відповідно до Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», керуючись підпунктом 1 пункту а статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування України», Положення про конкурсну комісію з призначення управителів багатоквартирних будинків по Старосинявській селищній раді, затвердженого рішенням виконавчого комітету Старосинявської селищної ради від 10 вересня 2018року №1 «Про конкурсну комісію для проведення конкурсу з призначення управителів багатоквартирних будинків», протоколу №2 від 19,10,2018 року ,, Затвердження конкурсної документації для проведення конкурсу з призначення управителів багатоквартирних будинків Старосинявської селищної ради,” виконавчий комітет селищної ради  рішенням від 26 жовтня 2018 року за № 07/2018 вирішив (оригінал та повний комплект тут) :

Шановні жителі  громади!

Шановні жителі громади!

За інформацією   Красилівської ОДПІ  доводимо вас до відома про те,  хто не сплатив земельний податок до 29 серпня 2018 року, необхідно сплатити земельний податок з фізичних осіб за 2018р.  та інші роки  якнайшвидше. Оскільки, протягом кожного місяця з цієї дати  нараховуються штрафні санкції та пеня.  

«Канікули в бібліотеці»

«Канікули в бібліотеці»

Юний друже! Якщо ти хочеш мандрувати, розуміти, пізнавати, навчатись, відвідай Пізнавальну Країну Мультляндію, яка відкриває свої двері  в Старосинявській районній бібліотеці для дітей з 29 жовтня 2018 року

ОГОЛОШЕННЯ !

ОГОЛОШЕННЯ !

З  1 листопада 2018 року при Старосинявському районному Будинку культури розпочинає діяти хор аматорів народного мистецтва. Запрошуємо жителів громади, бажаючих взяти участь у хоровому колективі, звертатись в методичний кабінет районного Будинку культури, або за тел.(098) 929 2466.

Шановні жителі  громади!

Шановні жителі громади!

Старосинявська селищна рада повідомляє про те,  хто не сплатив земельний податок до 29 серпня 2018 року, необхідно сплатити земельний податок з фізичних осіб за 2018р. якнайшвидше. Оскільки, протягом кожного місяця з цієї дати  нараховуються штрафні санкції та пеня в розмірі 10% від суми податку.   

До уваги жителів Старосинявської громади!

До уваги жителів Старосинявської громади!

Старосинявська селищна рада повідомляє, що з 2 по 31 жовтня цього року в населених пунктах нашої громади працює виїзний цифровий флюорограф Хмельницького обласного протитуберкульозного диспансеру.

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Обласна конкурсна комісія по визначенню переліку суб’єктів господарювання агропромислового комплексу для отримання права на компенсацію вартості придбаної сільськогосподарської техніки та обладнання.