ОГОЛОШЕНО КОНКУРС НА УПРАВИТЕЛЯ БАГАТОКВАРТИРНИХ БУДИНКІВ У СТАРІЙ СИНЯВІ

Старосинявська селищна рада на підставі  рішення виконавчого комітету "Про затвердження конкурсної документації з призначення управителя багатоквартирних будинків на території Старосинявської селищної ради" № 02/2022 від 07.02.2022р. оголошує конкурс на управителя багатоквартирних будинків у смт Стара Синява.

Увага! Перевірка системи оповіщення!

Відповідно до «Плану основних заходів цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Хмельницької області у 2022 році» 09 лютого 2022 року з 10.00 до 12.00 години буде проведено комплексну перевірку системи оповіщення «Сигнал-ВО» з подачею всіх команд та включенням електросирен. На території Старосинявської селищної ради сигнал електросирени буде поданий засобами оповіщення Старосинявської дільниці мережі доступу 315/4 смт.Летичів Хмельницької філії ПАТ «Укртелеком».

ЩОДО ЗАСТОСУВАННЯ З 01 СІЧНЯ 2022 РОКУ ФІЗИЧНИМИ ОСОБАМИ-ПІДПРИЄМЦЯМИ, ЯКІ ПРОВОДЯТЬ РОЗРАХУНКОВІ ОПЕРАЦІЇ РРО/ПРРО

Старосинявська державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Хмельницькій області нагадує, що з 01 січня 2022 року фізичні особи-підприємці, які проводять розрахункові операції, зобов’язані використовувати реєстратори розрахункових операцій та/або програмні реєстратори розрахункових операцій. 

До уваги платників: щодо змін у сплаті акцизного податку з роздрібного продажу тютюнових виробів

Cтаросинявська ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області повідомляє, що відповідно до Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень» з 2022 року змінюється механізм справляння акцизного податку з роздрібного продажу тютюнових виробів та рідин, що використовуються в електронних сигаретах (далі – акцизний податок з роздрібного продажу тютюнових виробів), а саме переноситься на виробників та імпортерів обов’язок сплати 5 відсотків акцизного податку з роздрібного продажу тютюнових виробів, який на сьогодні сплачують суб’єкти роздрібної торгівлі.

У громадах працюють 586 центрів надання соціальних послуг та 262 центри соціальних служб

27.01.2022. На початок 2022 року у територіальних громадах працюють 586 центрів надання соціальних послуг та 262 центри соціальних служб. Загалом у них працюють близько чотирьох тисяч фахівців з соціальної роботи. Для постраждалих від домашнього насильства у громадах сформовано 275 нових служб, а служби у справах дітей створили 99% громад.

«Хмельницькгаз Збут»: злісних боржників попередили про ризик залишитися без газу

На початок 2022 року борги населення перед ТОВ «Хмельницькгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», перевищили 667 млн грн. Лише за останній місяць заборгованість зросла на 134 млн грн.

У 2021 році “Хмельницькгаз Збут” успішно вийшов на ринок електроенергії

Торік ТОВ «Хмельницькгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», наростив поставки електричної енергії з 1500 кВт-год у січні до 586,6 тис кВт-год у грудні.  Сукупний обсяг реалізації у 2021 році сягнув 2,98 млн кВт-год. Водночас, клієнтський портфель компанії зріс з нуля до понад ста споживачів. З них 80% складають представники бізнесу, решта – бюджетні організації.

Аудитори Хмельниччини за підсумками 2021 року відшкодували майже 37 млн гривень втрат фінансових і матеріальних ресурсів

Фахівцями Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області протягом 2021 року за результатами проведених ревізій виявили втрат матеріальних та фінансових ресурсів на суму понад 67 млн грн.

Близько 12 млн грн податків сплатили до бюджету учасники пілотного проекту «Рука допомоги»

17.01.2022. Близько 12 млн грн податків та єдиного соціального внеску сплатили до держбюджету 237 підприємців, які започаткували власну справу протягом 2017-2018 років у рамках пілотного проекту «Рука допомоги».

Близько 250 робочих місць створили підприємці, які взяли участь у проекті «Рука допомоги»

17.01.2022. Близько 250 робочих місць створили 92 суб’єкти підприємницької діяльності (СПД), які отримали безвідсоткові кредити на розширення бізнесу в рамках пілотного проекту «Рука допомоги» в 2018 році.