У громадах працюють 586 центрів надання соціальних послуг та 262 центри соціальних служб

27.01.2022. На початок 2022 року у територіальних громадах працюють 586 центрів надання соціальних послуг та 262 центри соціальних служб. Загалом у них працюють близько чотирьох тисяч фахівців з соціальної роботи. Для постраждалих від домашнього насильства у громадах сформовано 275 нових служб, а служби у справах дітей створили 99% громад.

«Хмельницькгаз Збут»: злісних боржників попередили про ризик залишитися без газу

На початок 2022 року борги населення перед ТОВ «Хмельницькгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», перевищили 667 млн грн. Лише за останній місяць заборгованість зросла на 134 млн грн.

У 2021 році “Хмельницькгаз Збут” успішно вийшов на ринок електроенергії

Торік ТОВ «Хмельницькгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», наростив поставки електричної енергії з 1500 кВт-год у січні до 586,6 тис кВт-год у грудні.  Сукупний обсяг реалізації у 2021 році сягнув 2,98 млн кВт-год. Водночас, клієнтський портфель компанії зріс з нуля до понад ста споживачів. З них 80% складають представники бізнесу, решта – бюджетні організації.

Аудитори Хмельниччини за підсумками 2021 року відшкодували майже 37 млн гривень втрат фінансових і матеріальних ресурсів

Фахівцями Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області протягом 2021 року за результатами проведених ревізій виявили втрат матеріальних та фінансових ресурсів на суму понад 67 млн грн.

Близько 12 млн грн податків сплатили до бюджету учасники пілотного проекту «Рука допомоги»

17.01.2022. Близько 12 млн грн податків та єдиного соціального внеску сплатили до держбюджету 237 підприємців, які започаткували власну справу протягом 2017-2018 років у рамках пілотного проекту «Рука допомоги».

Близько 250 робочих місць створили підприємці, які взяли участь у проекті «Рука допомоги»

17.01.2022. Близько 250 робочих місць створили 92 суб’єкти підприємницької діяльності (СПД), які отримали безвідсоткові кредити на розширення бізнесу в рамках пілотного проекту «Рука допомоги» в 2018 році.

14 громад почнуть активно виводити малозабезпечених із складних життєвих обставин

Міністерство соціальної політики України визначило ще дев’ять територіальних громад учасниками пілотного проекту з апробації механізму інтеграції соціальних виплат та соціальних послуг, спрямованих на надання малозабезпеченим сім’ям та одиноким матерям комплексної підтримки.

У 2021 році «Хмельницькгаз Збут» поставив на ринок майже 275 млн кубометрів газу та 3 млн кВт-год електроенергії

Попри світову енергетичну кризу, ТОВ «Хмельницькгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», забезпечив надійні та стабільні поставки енергоресурсів власним клієнтам у минулому році.

«Час настав» – новий проєкт з підтримки материнства.

Асоціація міст України інформує про новий проєкт з підтримки материнства, співорганізатором якого виступає партнер АМУ ГО «Лада» (Меморандум про співпрацю був підписаний у 2019 році). «Час настав» - це безкоштовний навчальний онлайн курс для мам з маленькими дітьми, які вирішили повернутися на ринок праці. Незалежно від того, чи хоче вона зміни професію, чи повернутися на попереднє місце роботи чи створити власну справу, курс буде цікавим та корисним. Якщо її діти вже не дуже маленькі, але тема актуальна, теж буде актуально. Якщо дітей немає, все одно можуть зареєструватися, але тоді не всі блоки будуть актуальними.

УВАГА, АВАРІЙНА ЗУПИНКА ОБЛАДНАННЯ НА МЕРЕЖІ ВОДОГОНУ

Шановні жителі смт. Стара Синява - споживачі послуг з централізованого водопостачання! Комунальне підприємство «Старосинявський центральний водоканал №1» повідомляє,  що  сьогодні о 9.00 10.01.2022р. у зв’язку із ремонтними роботами насосного обладнання на свердловинах по вулиці Грушевського на мережі старого водогону водопостачання буде призупинено до вечора.