ОГОЛОШЕННЯ!

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ ТА ГРОМАДЯНИ, ЩО ПРИБУЛИ ДЛЯ ПРОЖИВАННЯ НА ТЕРИТОРІЇ ГРОМАДИ! В приміщенні ЦНАПу здійснюється облік громадян України, які прибули на територію Старосинявської ТГ для поселення без реєстрації.

ОГОЛОШЕННЯ!

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ! Повідомляємо про відновлення роботи Центру надання адміністративних послуг Старосинявської селищної ради (ЦНАПу) в частині прийому документів по адміністративних послугах соціального характеру.

Голови громад-членів АМУ в Хмельницькій області провели нараду із питань територіальної оборони і забезпечення роботи критичної інфраструктури

Під головуванням голови Хмельницького регіонального відділення Асоціації міст України, міського голови Хмельницького Олександра Симчишина відбулась онлайн-нарада із представниками громад-членів АМУ в області щодо питань тероборони, цивільного захисту населення та заходів забезпечення критичної інфраструктури. Участь взяли понад 30 голів громада та представників місцевого самоврядування краю.

УВАГА! УТОЧНЮЄМО ДАНІ РЕЄСТРУ ГРОМАДИ

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ СТАРОСИНЯВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ! Просимо вас прийняти участь в наповненні достовірними даними реєстр Старосинявської територіальної громади. Наповнення даного реєстру надасть вам можливість користуватися даними реєстру, а саме здійснення реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання, отримання необхідних вам відомостей (довідок, витягів), що стосуються реєстрації вашого місця проживання чи декларування, в паперовому та/чи електронному вигляді.

Як уникнути «загублених» платежів за блакитне паливо

Протягом грудня-січня понад тисяча побутових клієнтів «Хмельницькгаз Збуту», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», недорахувалася сплачених за блакитне паливо сум. «Загубилося» більш ніж пів мільйона гривень.

ТОВ «ФІНДЕН» ЗВІТУЄ ПРО ОЦІНКУ ВПЛИВУ НА ДОВКІЛЛЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю «Фінден» на виконання статті 13 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» надає звіт з післяпроєктного моніторингу впливу на довкілля планової діяльності: «Розробка та видобуток гранітів Новосинявського родовища, що розташовується у Старосинявському районі Хмельницької області» відповідно до Висновку з оцінки впливу на довкілля від 18.03.2019 № 7-03/12-20186261122/1) для інформування громадськості.

ОГОЛОШЕНО КОНКУРС НА УПРАВИТЕЛЯ БАГАТОКВАРТИРНИХ БУДИНКІВ У СТАРІЙ СИНЯВІ

Старосинявська селищна рада на підставі  рішення виконавчого комітету "Про затвердження конкурсної документації з призначення управителя багатоквартирних будинків на території Старосинявської селищної ради" № 02/2022 від 07.02.2022р. оголошує конкурс на управителя багатоквартирних будинків у смт Стара Синява.

Увага! Перевірка системи оповіщення!

Відповідно до «Плану основних заходів цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Хмельницької області у 2022 році» 09 лютого 2022 року з 10.00 до 12.00 години буде проведено комплексну перевірку системи оповіщення «Сигнал-ВО» з подачею всіх команд та включенням електросирен. На території Старосинявської селищної ради сигнал електросирени буде поданий засобами оповіщення Старосинявської дільниці мережі доступу 315/4 смт.Летичів Хмельницької філії ПАТ «Укртелеком».

ЩОДО ЗАСТОСУВАННЯ З 01 СІЧНЯ 2022 РОКУ ФІЗИЧНИМИ ОСОБАМИ-ПІДПРИЄМЦЯМИ, ЯКІ ПРОВОДЯТЬ РОЗРАХУНКОВІ ОПЕРАЦІЇ РРО/ПРРО

Старосинявська державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Хмельницькій області нагадує, що з 01 січня 2022 року фізичні особи-підприємці, які проводять розрахункові операції, зобов’язані використовувати реєстратори розрахункових операцій та/або програмні реєстратори розрахункових операцій.