ПОВІДОМЛЕННЯ

Старосинявська селищна рада доводить до відома спільний наказ Хмельницької обласної військової адміністрації та Хмельницького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки від 10.05.2022 р. №153/196/2022-нс «Про внесення змін до спільного наказу начальника Хмельницької обласної військової адміністрації та Хмельницького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки від 20.04.2022 р. № 117/154/2022-нс (додається).

Допомогу за е-лікарняним тепер можна отримати на підставі витягу

Електронні лікарняні продовжують формуватися і в умовах воєнного стану, а Фонд соціального страхування України штатно здійснює їх оплату – з початку війни фінансування лікарняних і страхових виплат не призупинялось ні на день.

Уряд зволікає із внесенням змін до порядку закупівель, які дозволять громадам безперебійно допомагати військовим

З першого дня вторгнення російських військ до України громади роблять усе можливе для підтримки ЗСУ, СБУ, ДСНС, ТРО та інших структур і надають їм різноманітну допомогу.

ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю «Енселко Агро» повідомляє про те, що в с.Пилявка, с.Карпівці, с.Лисанівці, с.Паньківці буде проведено обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ «Енселко Агро» на посів соняшника в урочищі Старосинявської ТГ, яке межує з населеним пунктом с.Олексіївка, с.Шрубків.

ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю «Енселко Агро» повідомляє про те, що в с.Пилява, с.Дубова буде проведено обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ «Енселко Агро» на посів озимої пшениці в урочищі Старосинявської ТГ, яке межує з населеним пунктом с.Миколаївка, с.Вишневе.

ОГОЛОШЕННЯ!

Товариство з обмеженою відповідальністю «Енселко Агро» повідомляє про те, що в с.Іванківці, с.Пилява, с.Заставці, с.Щербані, смт.Стара Синява буде проведено обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ «Енселко Агро» на посів кукурудзи в урочищі Старосинявської ТГ, яке межує з населеним пунктом с.Миколаївка, с.Чехи, с.Паплинці.

ВОДУ ВІДКЛЮЧАТЬ У ЗВ’ЯЗКУ З РЕМОНТНИМИ РОБОТАМИ

Шановні жителі смт Старої Синяви - споживачі послуг централізованого водопостачання, комунальне підприємство «Старосинявський центральний водоканал №1» повідомляє, що на два дні: у вівторок 24 травня та середу 25 травня 2022 р. буде відключено централізоване водопостачання у зв’язку з проведенням ремонтних робіт на мережі водопостачання.

ОГОЛОШЕННЯ!

Шановні жителі та гості Старосинявщини! Відділ освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявськоі селищної ради (територіальної громади) запрошує вас на благодійний товариський матч з футболу. Поєдинок відбудеться між командами Старосинявськоі ТГ та Деражнянськоі ТГ, який буде проходити 21.05.2022р.о 13:00 на стадіоні Старосинявськоі ДЮСШ, та відвідати ярмарку- розпродаж, кошти від якої будуть повністю спрямовані на потреби Збройних Сил України.

У ЦНАП ВІДНОВЛЮЄМО РОБОТУ БТІ

Центр надання адміністративних послуг Старосинявської селищної ради повідомляє про відновлення прийому документів з надання адміністративних послуг в сфері БТІ