ДОПОМАГАЄМО РАЗОМ!

Шановні мешканці громади! На сьогодні на території Старосинявської територіальної громади знаходиться понад 2900 переселених осіб, з них – понад 500 дітей. Реєстрація переселенців ще не завершена, триває уточнення, задіяні працівники селищної ради, поліції та місцевого відділення військкомату. Реєстрація проводиться з метою охоплення усіх осіб різними видами допомоги.

ЕЛЕКТРОННИЙ РЕЄСТР ЛИСТКІВ НЕПРАЦЕЗДАТНОСТІ ВІДНОВИВ СВОЮ РОБОТУ В ПОВНОМУ ОБСЯЗІ

18.03.2022 року Електронний реєстр листків непрацездатності Пенсійного фонду України відновив свою роботу в повному обсязі. Усі е-лікарняні, за якими роботодавці не встигли оформити заяву-розрахунок через відсутність доступу до реєстру, тепер можуть бути опрацьовані та подані до Фонду соціального страхування України на оплату.

Евакуйовані працівники можуть отримати лікарняні та декретні допомоги напряму від ФССУ

Працівники, чиї роботодавці не змогли опрацювати їхній лікарняний та подати за ним заяву-розрахунок у зв’язку із бойовими діями за місцем їх розташування, можуть самостійно звернутись до Фонду соціального страхування України для отримання лікарняних і декретних допомог.

"Хмельницькгаз Збут" просить бізнес сумлінно сплачувати за енергоресурси

Попри російську агресію, ТОВ "Хмельницькгаз Збут", що працює під брендом "ТВІЙ ГАЗЗБУТ", забезпечує стабільні поставки блакитного палива та електроенергії для представників бізнесу та бюджетних організацій, що уклали контракти з компанією.

В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ ДОЗВОЛЯЄТЬСЯ ПРОВЕДЕННЯ ЛИШЕ ОКРЕМИХ ВИДІВ РЕЄСТРАЦІЙНИХ ДІЙ ЩОДО ЮРИДИЧНИХ ОСІБ ТА ФІЗИЧНИХ ОСІБ-ПІДПРИЄМЦІВ!

УВАГА ! На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 06 березня 2022 р. № 209 "Деякі питання державної реєстрації в умовах воєнного стану та внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2022 р. № 164" повідомляємо, що в умовах воєнного стану дозволяється проведення лише окремих видів реєстраційних дій щодо ЮО та ФОП:

Увага! ПОТРІБНІ ПОКАЗНИКИ ЛІЧИЛЬНИКІВ ГАЗУ

3 15 березня АТ «Хмельницькгаз» розпочинає проводити роботи із зняття показників лічильників газу! Шановні подоляни! В цей складний для кожного українця час війни з російським окупантом - колектив АТ "Хмельницькгаз" цілодобово працює, забезпечуючи доставку газу підприємствам та споживачам. Водночас, всебічно допомагаючи Збройним Силам України та переселенцям.

ДОПОМАГАЄМО РАЗОМ!

Шановні жителі громади! На сьогодні на території Старосинявської громади знаходиться понад 2 тисячі переселених осіб, з них – понад 500 дітей. Реєстрація переселенців ще не завершена, триває. Координаційний центр надання допомоги переселенцям при селищній раді веде співпрацю із волонтерськими центрами громади. Надано близько 20 т гуманітарної допомоги.