ОГОЛОШЕННЯ!

Товариство з обмеженою відповідальністю «Енселко Агро» повідомляє про те, що в с.Паньківці, буде проведено обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ «Енселко Агро» на посів соняшника в урочищі Старосинявської ТГ, яке межує з населеним пунктом с.Паньківці.

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ «НЕЗЛАМНІ»

13 травня на площі біля Будинку культури Старосинявської селищної ради, відбудеться благодійний концерт «Незламні», присвячений захисникам України за участю аматорів народного мистецтва громади та виставка-розпродаж. Запрошуємо бажаючих (музикантів,співаків,майстрів народної творчості та випічки) взяти участь в концерті та виставці-розпродажу виробів своїми руками. Зібрані кошти будуть передані волонтерам для допомоги воїнам ЗСУ нашої громади.

Щороку 28 квітня відзначають Всесвітній день охорони праці

Однак цього року в Україні він ознаменований як ніколи підвищеними ризиками та смертельною загрозою для працівників усіх сфер. Тож сьогодні українці стали на захист Батьківщини попри небезпеку – кожен на своєму фронті, ми об’єднали зусилля для перемоги.

УСЕ ПРО ЗЕМЕЛЬНІ ВІДНОСИНИ ПІД ЧАС ВОЄННОГО СТАНУ

Експерти програми USAID із аграрного і сільського розвитку (АГРО) підготували відповіді на найпоширеніші запитання щодо Закону No 2145-IX про земельні відносини під час воєнного стану (Закон України від 24.03.2022 р. No 2145-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану»).

ЗАЯВИ ПОТРІБНО ПОДАТИ ОПЕРАТИВНО З 2 по 5 ТРАВНЯ

До уваги власників житла, які розміщують в себе внутрішньо переміщених осіб та зареєструвались для одержання державної компенсації за комунальні послуги. Старосинявська селищна рада нагадує, що для нарахування компенсації за квітень 2022 р, вам необхідно подати заяву встановленої форми в термін з 2 по 5 травня включно.

ОГОЛОШЕННЯ!

Товариство з обмеженою відповідальністю «Енселко Агро» повідомляє про те, що в с.Паньківці, с.Лисанівці буде проведено обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ «Енселко Агро» на посів соняшника в урочищі Старосинявської ТГ, яке межує з населеним пунктом с.Пилява, с.Іванківці.

Країна воює - Укрпошта працює!

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ГРОМАДИ! УКРПОШТА запрошує всіх до найближчого відділення поштового зв'язку оплатити будь-які платежі:

ОГОЛОШЕННЯ!

Шановні жителі с. Липки - споживачі послуг централізованого водопостачання, комунальне підприємство «Старосинявський центральний водоканал №1» повідомляє, що в ніч з 23.04. 2022 на 24.04.2022р. вийшов з ладу свердловинний насос.

ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю «Енселко Агро» повідомляє про те, що в с.Пилява, с.Дубова буде проведено обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ «Енселко Агро» на посіви озимої пшениці в урочищі Старосинявської ТГ, яке межує з населеним пунктом с.Олександрівка, с.Миколаївка.

ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю «Енселко Агро» повідомляє про те, що в с.Харківці буде проведено обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ «Енселко Агро» на посіви пшениці в урочищі Старосинявської ТГ, яке межує з населеним пунктом с.Харківці.