Країна воює - Укрпошта працює!

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ГРОМАДИ! УКРПОШТА запрошує всіх до найближчого відділення поштового зв'язку оплатити будь-які платежі:

ОГОЛОШЕННЯ!

Шановні жителі с. Липки - споживачі послуг централізованого водопостачання, комунальне підприємство «Старосинявський центральний водоканал №1» повідомляє, що в ніч з 23.04. 2022 на 24.04.2022р. вийшов з ладу свердловинний насос.

ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю «Енселко Агро» повідомляє про те, що в с.Пилява, с.Дубова буде проведено обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ «Енселко Агро» на посіви озимої пшениці в урочищі Старосинявської ТГ, яке межує з населеним пунктом с.Олександрівка, с.Миколаївка.

ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю «Енселко Агро» повідомляє про те, що в с.Харківці буде проведено обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ «Енселко Агро» на посіви пшениці в урочищі Старосинявської ТГ, яке межує з населеним пунктом с.Харківці.

ЦЕНТР З НАДАННЯ АДМІНПОСЛУГ ПРАЦЮВАТИМЕ ЗАВТРА

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ! ГРАФІК РОБОТИ Центру надання адміністративних послуг Старосинявської селищної ради на вихідні дні (субота – 23.04., неділя- вихідний): Початок роботи: 9.00 до 15.00 без перерви на обід

На час війни призначити лікарняні можна на підставі листка на роздрукованому бланку: як подати заяву-розрахунок

Через бойові дії, ускладнену логістику і технічні обмеження, створення електронних лікарняних або видача паперових листків непрацездатності сьогодні можуть бути ускладнені.

ОГОЛОШЕННЯ!

Товариство з обмеженою відповідальністю «Енселко Агро» повідомляє про те, що в с.Іванківці, с.Щербані буде проведено обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ «Енселко Агро» на посіви кукурудзи в урочищі Старосинявської ТГ, яке межує з населеним пунктом с.Чехи, с.Паплинці, смт.Стара Синява.

Шахрайські схеми під час війни: як захиститися

Навіть у воєнний час шахраї не полишають спроб ошукати громадян. Шахраї мають звичку швидко адаптуватися до нових обставин та реалій і реалізовують нові сценарії шахрайства. Як діють зловмисники під час війни?

Газівники вдячні: майже 70% жителів Хмельниччини під час війни сплатили за блакитне паливо

Протягом березня 2022 року 276,7 тис побутових клієнтів «Хмельницькгаз Збуту», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», розрахувалися за використане блакитне паливо. А це 67,7% усіх споживачів компанії.