ФІЗИЧНІ ОСОБИ–ПІДПРИЄМЦІ , ЯКІ ПРОВОДЯТЬ РОЗРАХУНКОВІ ОПЕРАЦІЇ, З 1 СІЧНЯ 2022 РОКУ ЗОБОВ‘ЯЗАНІ ВИКОРИСТОВУВАТИ РРО/ПРРО

Cтаросинявська державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Хмельницькій області в черговий раз нагадує, що з 01 січня 2022 року передбачено обов'язкове використання реєстраторів розрахункових операцій (далі - РРО) та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі - ПРРО)  фізичними особами – підприємцями другої-четвертої груп.

Програма Президента України "єПідтримка"

Президентом України ініційовано Програму цільового фінансування вразливих категорій бізнесу, який постраждав від запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів під час пандемії COVID-19.

«Хмельницькгаз Збут»: борги населення перевищили пів мільярда гривень

Побутові клієнти ТОВ «Хмельницькгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», наразі винні за спожите блакитне паливо 533 млн грн. Лише за останній місяць ця сума зросла на 76 млн, попри фіксовану ціну на енергоресурс.

«Хмельницькгаз Збут»: підписники тарифу «Твій газ Рівномірний платіж» зменшили витрати у листопаді майже на 2 млн грн

Побутові клієнти ТОВ «Хмельницькгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», відчувають переваги тарифу «Твій газ Рівномірний платіж» у нинішньому опалювальному сезоні.

Мінсоцполітики вдесятеро збільшує фінансування розвитку соціальних послуг у громадах

У наступному році Мінсоцполітики значно збільшить фінансування розвитку соціальних послуг у громадах. Про це повідомила Міністр соціальної політики України Марина Лазебна під час круглого столу «Регіональна практика реалізації державної політики у сфері захисту прав дітей на прикладі громад Вінницької області», який відбувся за участі керівництва області, районних державних адміністрацій та громад, фахівців соціальної галузі, громадських організацій.

Старосинявський сектор інформує: порядок оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки на період карантинних заходів

Шановні жителі міста та району! Старосинявський сектор УДМС області інформує, що на період дії КАРАНТИННИХ ЗАХОДІВ отримати паспорт громадянина України у формі ID-картки – вперше,  у разі закінчення терміну дії, втрати, при обміні паспорта «старого зразка» на ID-картку за бажанням або ж вклеїти фото до паспортної книжечки можна у будь-якому підрозділі Міграційної служби області незалежно від реєстрації місця проживання.

УВАГА! ОЖЕЛЕДИЦЯ! ЯК УНИКНУТИ ТРАВМАТИЗМУ ПІД ЧАС НЕСПРИЯТЛИВИХ ПОГОДНІХ УМОВ

До зимових погодніх умов ще треба звикнути, тому так багато випадків травмування через ожеледицю на дорозі та тротуарах. Ожеледиця – це тонкий шар льоду на поверхні землі, що утворюється після відлиги або дощу в результаті похолодання, а також замерзання мокрого снігу і крапель дощу. Ожеледиця утворюється, як правило, за температури повітря від +3 до -5 °С і відносній вологості повітря більше 90%.