ВАЖЛИВО

ОГОЛОШЕННЯ

Товариство з обмеженою відповідальністю «Енселко Агро» повідомляє про те, що в с.Пилява, с.Дубова буде проведено обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ «Енселко Агро» озима пшениця в урочищі Старосинявської ТГ, яке межує з населеним пунктом с.Олексіївка, с.Миколаївка.

ВАЖЛИВО

ОГОЛОШЕННЯ

Повідомляємо, що на території Старосинявської селищної ради (с.Теліжинці) будуть проводитися сільськогосподарські роботи для внесення поживних речовин агро - дроном, за період з 14.07.2022 року по 17.07.2022 року. Кропіння буде проводитися цілодобово. Кропіння землі буде виконувати ТОВ "Коптер агроресурс.

Виходь на світло!

Управлінням Держпраці у Хмельницькій області (далі - Управління) на виконання окремого доручення Державної служби України з питань праці від 14.06.2022 р. № Д-100/2.2/4.1-22а з метою забезпечення зростання кількості осіб, охоплених соціальним страхуванням, з урахуванням Національного плану зниження рівня незадекларованої праці на 2022 рік, з 1 липня 2022 року розпочато проведення інформаційної кампанії «Виходь на світло!».

ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ПРАЦІ ПОВІДОМЛЯЄ

Воєнний стан кардинально вплинув на всі сфери життя українців, включно з трудовою діяльністю. Та кожен громадянин нашої держави має розуміти, що задекларована праця – це шлях до вільної, незалежної, економічно сильної держави!

ЗМІНЮЄТЬСЯ ЧАС ПРОДАЖУ СПИРТНИХ НАПОЇВ

Старосинявська селищна рада доводить до відома спільний наказ Хмельницької обласної військової адміністрації та Хмельницького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки від 23.06.2022 р. №231/299/2022-нс «Про внесення змін до спільного наказу начальника Хмельницької обласної військової адміністрації та Хмельницького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки від 20.04.2022 р. № 117/154/2022-нс (додається).

«Конституція – основний закон нашого життя»

28 червня 2022 року в читальному залі КЗ «Старосинявська центральна бібліотека Старосинявської селищної ради» відбудеться круглий стіл на тему: «Конституція – основний закон нашого життя», присвячений Дню Конституції України.

ТРИВАЄ КАМПАНІЯ ОДНОРАЗОВОГО ДОБРОВІЛЬНОГО ДЕКЛАРУВАННЯ

Cтаросинявська державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Хмельницькій області вкотре нагадує, що з 01 вересня 2021 року розпочато одноразове (спеціальне) добровільне декларування громадянами України активів, які належать їм на правах власності та з яких, відповідно до вимог законодавства та/або міжнародних договорів, не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори.