ВАЖЛИВО

Ухвалено Закон для забезпечення опалювального сезону 2022/23

Парламент прийняв Закон України «Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання протягом дії воєнного стану та подальшого відновлення» (законопроєкт №7427), спрямований на вирішення проблем комунальної теплоенергетики в цілому та забезпечення проходження опалювального сезону 2022/2023 року зокрема.

Безпека праці під час проведення осінніх польових робіт

Відразу після жнив розпочався наступний етап сільськогосподарських робіт – осіння посівна. У цей період аграріями виконується третина річного обсягу польових робіт, а також зростає кількість працівників, задіяних на ручних роботах, першочергово з технологічного обслуговування та забезпечення роботи посівних й інших машинно-тракторних агрегатів.

Протягом І півріччя 2022 року аудиторами Хмельниччини забезпечено відшкодування втрат майже 7 млн грн та досягнуто економічного ефекту майже 11 млн грн

Фахівцями Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області протягом І півріччя 2022 року за результатами проведених ревізій виявлено втрат матеріальних та фінансових ресурсів на суму понад 75 млн грн.

Грошова допомога для членів сім’ї військовослужбовця: розмір та порядок отримання

Шостий місяць в Україні триває повномасштабна російсько-українська війна. Українські військовослужбовці героїчно обороняють рідну землю, але, на жаль, не буває воєн без жертв, тож ми втрачаємо наших героїв.

Представники громад Хмельниччини взяли участь у спільній нараді АМУ та Держказначейства

27 липня Асоціація міст України спільно з Державною казначейською службою України провела вебінар з питань казначейського обслуговування місцевих бюджетів. В онлайн нараді взяли участь 1112 керівників структурних підрозділів органів місцевого самоврядування.

До уваги отримувачів субсидій: чи враховуватимуть компенсації за програмою “Прихисток” до субсидіальних виплат

Через війну багато українців втратили житло. Аби забезпечити житлом вимушених переселенців, які перемістилися у період воєнного стану в безпечніші місця, та допомогти тим українцям, які безоплатно їх прихистили, Уряд ініціював соціальну програму «Прихисток».

Інтерв’ю начальника головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області Олександра Крупи про пенсійне забезпечення мешканців Хмельниччини у період воєнного стану

Олександре Володимировичу, розпочнемо нашу розмову з питання, яке особливо цікавить мешканців Хмельниччини. Як фінансуються пенсійні виплати у липні?

Посвідчення водія: у яких випадках необхідно мати міжнародний документ

Світ визнає два види водійських посвідчень – національні та міжнародні. Водночас у країнах ЄС діють різні умови та вимоги щодо використання на їхній території українського водійського посвідчення.

Фонд соціального страхування інформує

В умовах воєнного стану фахівці Фонду соціального страхування України продовжують роботу задля надання усіх видів допомог і страхових виплат українцям.

ВАЖЛИВО

Проєкт «Людина в біді» - допомога вимушеним переселенцям

За сприянням керівництва Старосинявської громади та підтримки Міжнародної гуманітарної організації “Людина в біді” (People in Need, PIN), фахівці ГО “Інститут психоматики і травмотерапії” для Внутрішньо переміщених осіб безкоштовно надаватимуть першу психологічну допомогу. Їхнє завдання -допомогти людям, що опинилися у кризовій ситуації, знайти душевний ресурс для подолання тривоги, усвідомити, що життя триває, хоч і в умовах війни, якісно включитися в нову реальність та продовжувати рухатися вперед.