ФОТО

«Нехай мирне небо буде над вашими урожайними нивами!»

Сьогодні у селищній раді в скромній атмосфері відбулися офіційні урочисті заходи з нагоди відзначення Дня працівників сільського господарства. Селищний голова Віталій Здебський привітав аграріїв громади з професійним святом, подякував за планомірну співпрацю в умовах воєнного стану, побажав мирного світлого неба над їхніми урожайними нивами.

ФОТО

Обговорили питання, що потребували негайного вирішення

Сьогодні у селищній раді проходило засідання виконавчого комітету, яке провів селищний голова Віталій Здебський за участю 30 членів виконкому. Обговорили шляхи вирішення проблемних питань, що виникли внаслідок руйнування української системи енергетики у час воєнного стану та інші.

ВІТАННЯ

Вітання селищного голови з Днем працівників сільського господарства

Шановні аграрії! Сьогодні вперше за роки незалежної України вам, як ніколи, довелося збирати цьогорічний урожай в складні часи воєнного стану… Дозвольте висловити слова глибокої вдячності та поваги вам, низький уклін вам, що продовжуєте та підтримуєте хліборобську справу.

ФОТО

Під знаком гідності та єдності - до Перемоги

У Хмельницькому обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбувся  круглий стіл «Під знаком гідності та єдності – до Перемоги». Старосинявску громаду представляв перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Попик з тематикою виступу «Національно-патріотичне виховання – стратегічний напрям формування національної та європейської ідентичності особистості», демонструючи напрямки роботи з патріотичного виховання у навчальних та позашкільних закладах Старосинявської громади.

ФОТО

Уроки майстерності для сільської молоді

Важливим елементом естетичного виховання молоді є згуртована робота працівників культури, педагогічних працівників та батьків. Непросто наразі вдається виконати завдання педагогіки у час воєнного стану, особливо в сільській місцевості, де немає школи. Гарною співпрацею з молоддю зарекомендувала себе завідуюча Ілятківським сільським клубом Анастасія Ревнюк, яка постійно організовує найменших жителів села для спільних справ творчості, розвиваючи в них естетику, живе спілкування та навчає виготовляти різноманітні вироби ручної роботи. Діти навчилися підтримувати один одного психологічно і розвивати творчі уміння і навички.

ВАЖЛИВО

Програма «Житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб»: Ще 500 переможців отримають житлові кредити на вигідних умовах

У межах програми «Житлові приміщення для ВПО», яка фінансується Урядом Німеччини через банк KfW, Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву провів 13-й відбір ще 500 переможців, які зможуть отримати іпотечний кредит під 3 % річних.

До гуманітарного хабу надійшла чергова партія допомоги для дітей ВПО

Днями Хмельниччина отримала черговий гуманітарний вантаж від благодійного фонду “Твоя опора”. Цього разу на гуманітарний хаб Хмельницької ОВА прибуло майже 2 т допомоги, призначеної для діток, що переїхали в нашу область, втікаючи від війни.

ФОТО

"Таланти України"

Українці-нація сильних, незламних, вільних і талановитих людей. Навіть у такі складні часи ми заохочуємо юних талантів ділитися своїми роботами, які виконані на різні теми і в різних жанрах. Так вихованці Старосинявсього будинку творчості школярів (Гурток: "Батик" керівник гуртка: Нуцаль Наталія Миколаївна) взяли участь у конкурсі "Таланти України" і отримали чудові результати: