ВАЖЛИВО

Призначення платежу – як правильно заповнити реквізити

Покроковий алгоритм заповнення реквiзиту «Призначення платежу» розрахункових документiв на переказ у разi сплати (стягнення) податкiв, зборiв, платежiв на бюджетнi рахунки та/або єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соцiальне страхування на небюджетнi рахунки

ФОТО

Учасниками акції «Синя стрічка» стали найменші жителі громади

У Старосинявській громаді тривають заходи Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства». Сьогодні працівники Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді селищної ради спільно із поліцейськими офіцерами громади провели акцію «Синя стрічка – проти насильства», учасниками якої стали першокласники Старосинявської гімназії ім.Олександра Романенка.

ВАЖЛИВО

Хто сьогодні не заздрить щасливим власникам будинків із пічкою?

Пічка дає нам тепло й затишок у холодну пору року, та головне - не залежить від національної енергосистеми. Але не все так просто: сама пічка потребує уваги до себе як перед початком опалювального сезону, так і під час. Декілька моментів, на які важливо звернути увагу:

ВАЖЛИВО

Після відновлення програм підтримки малих агровиробників у ДАР було подано заявок на близько 100 млн грн

Після відновлення приймання заявок у ДАР 23 листопада, упродовж однієї доби на програму підтримки малих агровиробників було подано майже 3000 заявок на суму близько 100 мільйонів гривень.

ФОТО

16 днів проти насилля: відбулася вулична акція запобігання насильства в родинах

Сьогодні працівниками Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно із службою у справах дітей селищної ради у рамках Всеукраїнської акції: «16 днів проти насильства» проведено роз’яснення серед жителів громади під час зустрічей на вулиці – вулична акція запобігання насиллю в родинах.

ФОТО

100 років пам’яті: запалили свічі …

У суботу 26 листопада 2022 року  у центрі селища  Стара Синява біля Меморіалу пам’яті  жертвам  Голодомору 1921-23р.р., 1932-33 років  відбувся   захід до Дня пам’яті 100-тій та 90-ій річниць жертв голодомору із запалення свічок та покладанням квітів.

ФОТО

ХОЛОКОСТ 1932-33 років. Загальнонаціональна хвилина мовчання

В останню суботу листопада Україна традиційно вклоняється усім вбитими голодом у роки геноциду. Загальнонаціональним заходом до Дня пам'яті жертв голодоморів є хвилина мовчання. Припинивши на хвилину розмови 26 листопада 2022 року о шістнадцятій годині, ми виразимо скорботу та глибоку пошану загиблим від геноциду 1932 – 1933 років.

ФОТО

Біла стрічка - світовий символ активізму проти домашнього насильства

Сьогодні  25 листопада - День білої стрічки, який відкриває міжнародну акцію «16 днів активізму проти насильства щодо жінок і дівчат». У зв’язку з цим, організація  «Біла Стрічка Україна» / White Ribbon Ukraine», Старосинявський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді селищної ради, громадські організації та соціальні служби, зазвичай,  розпочинають ряд інформаційно-просвітницьких заходів.