ВАЖЛИВО

Обговорення кандидатури старости Сьомаківського старостинського округу

Шановні жителі  Сьомаківського старостинського округу! Розпорядженням секретаря ради  від 16.04.2024р. № 99/2024-р  «Про проведення громадських  обговорень (громадських слухань) кандидатури Похилої Марії Іванівни на посаду старости Сьомаківського старостинського округу Старосинявської селищної ради» запропоновано кандидатуру Похилої Марії Іванівни  на посаду старости  Сьомаківського старостинського округу. 

ФОТО

Відбулася розширена робоча нарада

Під керівництвом секретаря ради Олександра Пузирука відбулася розширена робоча нарада із працівниками апарату та структурних підрозділів, комунальних установ, підприємств селищної ради. Олександр Миколайович зупинився на основних питаннях  сьогодення:

Пресреліз

Послуги внутрішньо переміщеним громадянам від Державної служби зайнятості

Державна служба зайнятості пропонує ряд сервісів та послуг, спрямованих на сприяння у працевлаштуванні внутрішньо переміщених осіб.     Послуги з працевлаштування.     Пошук підходящої роботи та сприяння у працевлаштуванні, у тому числі залучення до громадських та інших робіт тимчасового характеру. З початку року працевлаштовано 227 ВПО, у громадських та інших роботах тимчасового характеру брали участь 80 переселенців. Набуття статусу безробітного. Реєстрація безробітних у службі зайнятості відбувається у 2 способи:

ФОТО

Передали автомобіль для забезпечення діяльності критичної інфраструктури

Сьогодні відбулося офіційне вручення  позашляховика директору комунального підприємства селищної ради «Старосинявський центральний водоканал №1» Валентину Матіяшу, депутату селищної ради.

ФОТО

Відновили водопостачання у Дашківцях

Незважаючи на вихідні,  працювали над відновлювальними роботами у мережі водопостачання в с.Дашківці. На місце події виїхав секретар ради Олександр Пузирук із директором КП «Старосинявський ЦВ №1» Валентином Матіяшем, депутатом селищної ради. Як повідомив Валентин Матіяш: «Аварія сталась у самій водонапірній вежі - внаслідок корозії металу пошкоджено дно та потребує заміни.

ФОТО

"Щоб у серці жила Україна"

Під таким гаслом 12 квітня 2024 року відбувся огляд-конкурс колективів художньої самодіяльності та виставки декоративно-ужиткового мистецтва у Старосинявській селищній територіальній громаді.

ФОТО

Створили нову пожежну команду

З іноземним досвідом та українською рішучістю: на Хмельниччині розпочала роботу новостворена Добровільна пожежна команда у Старосинявській громаді.