Українські та світові правозахисні організації мають отримувати оперативну інформацію про порушення прав людини з боку російського агресора – Андрій Єрмак ФОТО

Українські та світові правозахисні організації мають отримувати оперативну інформацію про порушення прав людини з боку російського агресора – Андрій Єрмак

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів зустріч у режимі відеоконференції з представниками українських і міжнародних правозахисних організацій, присвячену питанням забезпечення прав українських військових і цивільних полонених, яких утримує РФ.

«О мово моя, душа голосна України!» ФОТО

«О мово моя, душа голосна України!»

Сьогодні, 9 листопада, наша країна відзначає День української писемності та мови. Цей день українці святкують з 1997 року. Встановлений він указом Президента України на підтримку ініціативи громадських організацій у день вшанування пам’яті Преподобного Нестора-літописця, послідовника творців слов’янської писемності Кирила і Мефодія.

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва! ФОТО ТА ВІДЕО

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!

Щиро вітаю вас з професійним святом! Ви присвятили себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати неоціненні духовні скарби українського народу та підтримувати місцеві традиції і звичаї.

Легкоатлети громади бігли крос до Дня захисника ФОТО

Легкоатлети громади бігли крос до Дня захисника

Чемпіонат Хмельницької області з легкоатлетичного кросу присвячено до Дня захисника та захисниці України, в якому активну участь взяли юні легкоатлети Старосинявської громади. Відбувся спортивний захід 21 жовтня 2022 року.

Змагалися  волейболісти ФОТО

Змагалися волейболісти

У Старосинявській дитячо-юнацькій спортивній школі на базі Старосинявського ліцею імені Олександра Романенка були проведені змагання Відкритої першості Старосинявської ДЮСШ з волейболу серед юнаків 2006 р.н. і молодші.

В Україні запрацював державний портал для розшуку дітей – інформаційна платформа «Діти війни» ВАЖЛИВО

В Україні запрацював державний портал для розшуку дітей – інформаційна платформа «Діти війни»

«Діти війни» – єдина платформа, що надає актуальні та зведені дані про дітей, які постраждали внаслідок війни росії проти України, загинули, зазнали поранень, зникли безвісти або були депортовані, та тих, кого вдалося розшукати й урятувати.

«Сади перемоги» - надійна підтримка основною продукцією ФОТО ТА ВІДЕО

«Сади перемоги» - надійна підтримка основною продукцією

Завершили проєкт «Сади перемоги», зібрали гарний урожай. Картопляні «Сади перемоги» - соціальна ініціатива селищного голови Віталія Здебського, спрямована на підтримку переселенців та захисників на передовій.

Благоустрій і порядок  – спільна турбота усіх ФОТО

Благоустрій і порядок – спільна турбота усіх

На території  Старосинявської громади тривають роботи в рамках місячника осіннього благоустрою «За чисте довкілля».  Навколо цієї потрібної та доброї справи об’єднуються  у своїх населених пунктах жителі старостинських округів і прибирають території біля закладів соціальної сфери та пам’ятних місць сіл.

Щирі слова вдячності адресовано працівникам соцсфери ФОТО

Щирі слова вдячності адресовано працівникам соцсфери

У Старосинявській громаді в скромній атмосфері селищний голова Віталій Здебський адресував  працівникам соціальної сфери щирі вітання та слова глибокої вдячності за роботу, піклування про людей, котрі проживають на території громади і потребують соціального захисту та підтримки. 

Надали руку підтримки у складні часи ФОТО

Надали руку підтримки у складні часи

Невід’ємною важливою частиною допомоги внутрішньо переміщеним особам, які тимчасово поселилися на території Старосинявської громади, є надана гуманітарна допомога для родин переселенців за фінансової підтримки  агропромхолдингу «Астарта-Київ». У співпраці селищного голови Віталія Здебського із керівництвом ТОВ «Хмільницьке» («Астарта –Київ») надано допомогу багатодітній родині переселенців із села Уласово-Русанівка.