ВІТАННЯ

Сьогодні День місцевого самоврядування в Україні

Традиційно 7 грудня  відзначаємо День місцевого самоврядування в Україні. Шановні працівники місцевого самоврядування, депутати, члени виконавчого комітету, жителі громади, щиро вітаю усіх вас зі святом! 

ФОТО

За цей період часу було і залишається єдине бажання – МИРУ Україні!

Традиційно в кінці року відзначаємо День місцевого самоврядування в Україні. Цього року ця дата принесла усім різкі зміни - війна торкнулася  жителів Старосинявської громади.  Вже минуло  понад дев’ять місяців війни в Україні...  Звітуємо про зроблені справи за період  із 24 лютого по 7 грудня 2022 року.

ФОТО

«Бузкова стрічка» - як символ протидії насильству

У рамках Всеукраїнської інформаційної кампанії “16 днів проти насильства”, що триває з 25 листопада до 10 грудня, у Старосинявській громаді продовжуються тематичні заходи. Сьогодні у центрі містечка відбувся флешмоб “Бузкова стрічка”. Мета заходу – привернути увагу суспільства до проблематики запобігання домашньому насильству та насильству над дітьми.

ВІТАННЯ

Вітання селищного голови з Днем Збройних Сил України

Дорогі захисники України! Шановні військовослужбовці, військовозобов’язані, працівники та ветерани Збройних Сил України!  Від щирого серця вітаю вас з Днем Збройних Сил України! Сьогодні служити в лавах Збройних Сил − це справжній подвиг, бо немає більш благородної місії, ніж захищати свій народ і свою Батьківщину.

ФОТО

Розчистили ділянку шляху

На центральній трасі до села Пиляви зимова негода створила небезпеку на проїжджій частині – поламані гілля старих осокорів перекрили рух транспорту.

ФОТО ТА ВІДЕО

Миті волонтерської діяльності – в історії громади

Сьогодні 5 грудня у світі та в Україні відзначають Міжнародний День волонтера.  Особливо актуальним це свято є нині, адже на плечах волонтерів лежить неабияка допомога та відповідальність під час війни…

ФОТО

… Бажаєм вам Миру й Добра

5 грудня у світі та в Україні зокрема відзначають День волонтера - International Volunteer Day. З нагоди цієї дати у селищній раді відбулися заходи у скромній атмосфері.

ВІТАННЯ

Привітання селищного голови з Міжнародним днем волонтерів

Шановні волонтери Старосинявської громади! Сьогодні, 5 грудня, світова громадськість відзначає дату в календарі – Міжнародний день волонтера. Щиро вітаємо вас з цієї нагоди. Це свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання. Ваші благородні справи залишають великий слід у серцях людей та захисників рідної землі.

ФОТО

Стоп насильству!

Сьогодні, 2 грудня 2022 року в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» відбулась інформаційна година, на якій обговорили актуальні проблеми запобігання і протидії домашньому насильству та торгівлі людьми з представниками установ та організацій громади.