«Нехай мирне небо буде над вашими урожайними нивами!» ФОТО

«Нехай мирне небо буде над вашими урожайними нивами!»

Сьогодні у селищній раді в скромній атмосфері відбулися офіційні урочисті заходи з нагоди відзначення Дня працівників сільського господарства. Селищний голова Віталій Здебський привітав аграріїв громади з професійним святом, подякував за планомірну співпрацю в умовах воєнного стану, побажав мирного світлого неба над їхніми урожайними нивами.

Обговорили питання, що потребували негайного вирішення ФОТО

Обговорили питання, що потребували негайного вирішення

Сьогодні у селищній раді проходило засідання виконавчого комітету, яке провів селищний голова Віталій Здебський за участю 30 членів виконкому. Обговорили шляхи вирішення проблемних питань, що виникли внаслідок руйнування української системи енергетики у час воєнного стану та інші.

Вітання селищного голови з Днем працівників сільського господарства ВІТАННЯ

Вітання селищного голови з Днем працівників сільського господарства

Шановні аграрії! Сьогодні вперше за роки незалежної України вам, як ніколи, довелося збирати цьогорічний урожай в складні часи воєнного стану… Дозвольте висловити слова глибокої вдячності та поваги вам, низький уклін вам, що продовжуєте та підтримуєте хліборобську справу.

Під знаком гідності та єдності - до Перемоги ФОТО

Під знаком гідності та єдності - до Перемоги

У Хмельницькому обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбувся  круглий стіл «Під знаком гідності та єдності – до Перемоги». Старосинявску громаду представляв перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Попик з тематикою виступу «Національно-патріотичне виховання – стратегічний напрям формування національної та європейської ідентичності особистості», демонструючи напрямки роботи з патріотичного виховання у навчальних та позашкільних закладах Старосинявської громади.

Уроки майстерності для сільської молоді ФОТО

Уроки майстерності для сільської молоді

Важливим елементом естетичного виховання молоді є згуртована робота працівників культури, педагогічних працівників та батьків. Непросто наразі вдається виконати завдання педагогіки у час воєнного стану, особливо в сільській місцевості, де немає школи. Гарною співпрацею з молоддю зарекомендувала себе завідуюча Ілятківським сільським клубом Анастасія Ревнюк, яка постійно організовує найменших жителів села для спільних справ творчості, розвиваючи в них естетику, живе спілкування та навчає виготовляти різноманітні вироби ручної роботи. Діти навчилися підтримувати один одного психологічно і розвивати творчі уміння і навички.

Програма «Житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб»: Ще 500 переможців отримають житлові кредити на вигідних умовах ВАЖЛИВО

Програма «Житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб»: Ще 500 переможців отримають житлові кредити на вигідних умовах

У межах програми «Житлові приміщення для ВПО», яка фінансується Урядом Німеччини через банк KfW, Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву провів 13-й відбір ще 500 переможців, які зможуть отримати іпотечний кредит під 3 % річних.

До гуманітарного хабу надійшла чергова партія допомоги для дітей ВПО

До гуманітарного хабу надійшла чергова партія допомоги для дітей ВПО

Днями Хмельниччина отримала черговий гуманітарний вантаж від благодійного фонду “Твоя опора”. Цього разу на гуманітарний хаб Хмельницької ОВА прибуло майже 2 т допомоги, призначеної для діток, що переїхали в нашу область, втікаючи від війни.