Шановні аграрії! Сьогодні вперше за роки незалежної України вам, як ніколи, довелося збирати цьогорічний урожай в складні часи воєнного стану… Дозвольте висловити слова глибокої вдячності та поваги вам, низький уклін вам, що продовжуєте та підтримуєте хліборобську справу.

Щиро вітаю керівників та трудові колективи сільськогосподарських підприємств, фермерські господарства Старосинявської громади, ветеранів галузі з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

Ваша праця безперервна, як саме життя, важлива і благородна, адже з маленького хлібного зернятка починається потужність і сила українського села, нашої громади, нашої держави.

Сільськогосподарська галузь є основною на теренах громади,  Вона забезпечує надходження до місцевого бюджету, надає робочі місця жителям Старосинявської громади, несе соціальну відповідальність на територіях, де сільгоспвиробники здійснюють свою діяльність, працюють згідно соціальних угод, розвивають населені пункти. Особливо це відчуваємо в теперішній час, коли  багато населених пунктів потребують вашої підтримки у забезпеченні продукцією.

Щира подяка вам за надану допомогу і співпрацю! Нехай сторицею повернуться вам ваші добрі справи!

Від щирого серця бажаю, щоб ваші зусилля завжди були результативними, а врожай перевищував ваші найсміливіші задуми. Спасибі вам за нелегку та потрібну всім нам працю, за підтримку захисників на передовій фронту!

Нехай вас оминають природні стихії, а ваші родини живуть у затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї!

Щиро бажаю вам щастя, здоров’я, добробуту та миру, невичерпної наснаги та подальших успіхів у ваших справах! Надійного оберегу вам, мирного світлого неба над вашими  урожайними нивами!

З повагою,
селищний голова   Віталій ЗДЕБСЬКИЙ