Теплий одяг для переселенців ФОТО

Теплий одяг для переселенців

За підтримки селищного голови Віталія Здебського  організовано чергову партію допомоги для переселенців  Старосинявської громади, яких наразі мешкає понад 1150 осіб.

Проєкт «Відкриті уроки футболу» завітав у Стару Синяву ФОТО

Проєкт «Відкриті уроки футболу» завітав у Стару Синяву

Цього року це вже п’ята локація на Хмельниччині, що приймає такий захід. До цього аналогічний дитячий фестиваль проходив у Дунаївцях, Хмельницькому, Білогір’ї та Теофіполі.  На території Старосинявської громади захід тривав протягом двох днів, організований за сприянням Хмельницької обласної асоціації футболу, селищного голови Віталія Здебського, начальника відділу освіти, депутата селищної ради Олександра Пузирука, Старосинявської ДЮСШ та педагогічних колективів навчальних закладів громади.

Громада продовжує отримувати допомогу  за міжнародними  угодами ФОТО

Громада продовжує отримувати допомогу за міжнародними угодами

За сприяння селищного голови Віталія Здебського організовано доставку важливої допомоги для громади, зокрема, технічного оснащення щодо виконання функцій у сфері соціального захисту населення та захисту прав дітей. Він передав необхідне технічне обладнання начальнику відділу з питань соціального захисту населення виконавчого комітету селищної ради Олені Карпович для щоденної роботи з переселенцями та мешканцями  територіальної громади.

«Знай і люби свій край» ФОТО

«Знай і люби свій край»

Юні таланти Старосинявщини презентували свої роботи на Всеукраїнській виставці-конкурсі декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край». Кожна робота демонструвала творчу фантазію, неповторність та оригінальність задуму в їх виготовленні.

На Хмельниччині змінили години продажу алкоголю ВАЖЛИВО

На Хмельниччині змінили години продажу алкоголю

Час, коли можна придбати алкогольні напої, продовжили. На Хмельниччині внесли зміни до наказу, який регулює продаж алкоголю на час воєнного стану. Зокрема, відтепер алкогольні напої продаватимуть на годину довше. Відповідний документ 31 жовтня підписали начальник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій та начальник обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Володимир Возний.

Ще один крок до наближення перемоги ФОТО

Ще один крок до наближення перемоги

Старосинявська громада продовжує працювати в тилу для всебічної підтримки українських захисників. За сприянням  селищного голови Віталія Здебського  в черговий раз передали бійцям  необхідні речі.

МОЗ розпочав проведення розширеного неонатального скринінгу новонароджених на 21 рідкісне захворювання ВАЖЛИВО

МОЗ розпочав проведення розширеного неонатального скринінгу новонароджених на 21 рідкісне захворювання

З 17 жовтня цього року в Україні розпочато проведення розширеного неонатального скринінгу на 21 рідкісне захворювання. Це комплексне обстеження новонароджених для виявлення спадкових і вроджених захворювань.

«Незламний, нескорений козацький дух українського народу» ФОТО

«Незламний, нескорений козацький дух українського народу»

У рамках Всеукраїнської історичної пересувної філателістичної виставки «Незламний, нескорений козацький дух українського народу» 27 жовтня 2022 року  до Старосинявської громади завітав відомий в Україні філателіст, член Київського товариства Асоціації філателістів України, громадсько-мистецький діяч України, представник Черкаського земляцтва міста Києва «Шевченків край» Олександр Канівець.