ФОТО

Спільними справами – до Перемоги України!

На звернення військовослужбовців -//- окремого стрілецького батальйону Старосинявська громада  організувала  чергову допомогу захисникам на фронт.  Закупили і передали  третій квадрокоптер DJI Mavic 3 Fly More Combo.

ФОТО

«Матінко, матусю єдина…»

Працівниками культури Старосинявської громади  з нагоди Дня Матері організовано зустрічі та вітання  багатодітних матерів, матерів Героїв спільно із молоддю населених пунктів.

ФОТО ТА ВІДЕО

Звітний концерт юних танцюристів

У приміщенні Старосинявського будинку культури відбувся звітний концерт класу хореографії Старосинявської дитячої мистецької школи (керівник Лілія Шатайло). Захід  присвячений до Дня матері.

ФОТО

Спільний виїзд з метою роз’яснення правил протипожежної безпеки

Працівниками соціальних служб селищної ради та рятувальниками Хмельницького районного управління ГУ ДСНС в Хмельницькій області (смт Стара Синява)  регулярно здійснюються виїзди у населені пункти громади з метою надання допомоги та консультацій родинам, котрі опинилися у складних життєвих обставинах.

ФОТО

У День Матері відвідали матерів Героїв

З нагоди Дня матері вручили  подарунки  матерям, дружинам Героїв АТО селищний голова Віталій Здебський, начальник десятого відділу Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Михайло Королевський, менеджер ТОВ «Енселко Агро» Вадим Муравський, секретар ради Світлана Лакуста та  заступник начальника 10 відділу Хмельницького РТЦК та СП   Олександр Горбатюк.

ФОТО

Відбувся мистецький захід на підтримку ЗСУ

З ініціативи відділу освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради, за сприяння меценатів: Сопрука Андрія Анатолійовича, Миколайця Олександра Дмитровича, Миколайця Олега Дмитровича, Кравчука Сергія Івановича, Манзюка Віталія Олексійовича, Кравчука Юрія Миколайовича, Крота Олександра Ілларіоновича, Дроздовського Валентина Вікторовича, Ганаха Михайла Михайловича, Пузирука Олександра Миколайовича  11.05.2023р. на сцені Будинку культури в  проведено благодійну акцію на підтримку ЗСУ.

ВАЖЛИВО

Світла пам'ять Герою - нашому земляку Сергію Гольцю

У боях за Україну героїчно загинув  28 березня  2022 року  Сергій Генадійович Голець  поблизу  населеного пункту Кам'янка,  Ізюмського району,  Харківської області. Сергій Голець народився  03 жовтня 1992 року в селі  Паплинці,  Старосинявського району, Хмельницької області.

ВІТАННЯ

Вітання селищного голови з Днем Матері

Дорогі матері! Сьогодні в Україні відзначається свято День Матері. За всі роки незалежності, в час війни, горя і болю, кожен українець святкуватиме цей день з особливими відчуттями. Велика любов до матері України надихає сьогодні мільйони українців на героїчну боротьбу. Велика любов до матері, яка дала тобі життя, вселяє силу і прагнення перемогти.

ФОТО ТА ВІДЕО

Рятувальники проводять навчання для юних

Рятувальники Хмельницького районного управління ГУ ДСНС в Хмельницькій області провели спеціальне навчання для старшокласників окремих  навчальних закладів з метою популяризації та важливості професії вогнеборця-рятувальника.