ФОТО

З вірою у нашу святу Перемогу

У приміщенні Пасічнянської дитячої музичної школи ім.П.Німця відбувся благодійний концерт на підтримку військовослужбовців ЗСУ " З вірою у Перемогу".

ФОТО

Як громада працювала рік під час воєнного стану

Головне, що нас сьогодні об’єднує та спонукає до активних дій – це боротьба за Перемогу України і мир у всьому світі! Рік тому, 24 лютого 2022, близько четвертої ранку, російські війська почали повномасштабний наступ на Україну з масованого бомбардування.

ФОТО

Старосинявщина в умовах війни росії проти України

Вчора 1 березня 2023 року в читальному залі  Старосинявської центральної бібліотеки відбувся круглий стіл «Старосинявщина в умовах війни росії  проти України» до річниці   повномасштабного вторгнення  РФ в Україну.

ФОТО

Війна - то біль і смуток ...

Боляче до сліз ... Щодня Україна втрачає найкращих своїх синів. Вони своїми титанічними зусиллями та ціною власного життя захищали нашу країну від підступної звірячої російської орди. Вічно будемо пам'ятати своїх Героїв  - захисників: Горобця О., Дворжанського О., Русого І., Козіка В., Шалатовського В. У криваву річницю російсько - української війни представники старостату у с.Пасічна: Анатолій Базелюк,  Наталія Корчевна  та працівники культури  Валентина Семенюк, Галина  Палага  відвідали могили загиблих Героїв. Вічна пам'ять нашим землякам!

ФОТО

Застерегли мешканців від можливих пожеж в оселях

Працівники Хмельницького районного управління ГУ ДСНС в Хмельницькій області та 34-ої державної пожежно-рятувальної частини 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області (смт Стара Синява)  спільно із працівниками  Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді працювали із жителями сіл Адампіль, Паплинці та Стара Синява.

Рік стійкості, рік незламності…

Рік тому, 24 лютого 2022, близько четвертої ранку, російські війська почали повномасштабний наступ на Україну з масованого бомбардування.  Ранок, який змінив нас, але не зламав. Вони думали, що їм буде достатньо трьох днів, щоб Україна підняла руки, Світ не вірив, що ми вистоїмо…