Фото без описуПрацівниками соціальних служб селищної ради та рятувальниками Хмельницького районного управління ГУ ДСНС в Хмельницькій області (смт Стара Синява)  регулярно здійснюються виїзди у населені пункти громади з метою надання допомоги та консультацій родинам, котрі опинилися у складних життєвих обставинах.

В.о. директора Старосинявського ЦСССДМ Інна Шуляк, фахівець центру Людмила Поліщук та головний інспектор  ВЗНС Хмельницького РУ ГУ ДСНС у Хмельницькій області  Мирослав Явдощук  відвідали  сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах, населених пунктів Рідкодуб, Харківці, Пасічна та провели роз’яснення серед населення, осіб, які потрапили у складні життєві обставини на тему, як дотримуватися правил протипожежної безпеки.

Здійснено чергову перевірку умов проживання дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, надано консультації та роз’яснення з інших питань, які цікавили членів родин. Основне завдання соціальних служб на сьогодні – тримати на контролі умови проживання дітей з багатодітних родин та підтримувати і допомагати їм зорієнтуватися в нових  життєвих умовах, співпрацюючи з іншими оперативними службами, котрі діють на території громади.

За матеріалами Старосинявського ЦСССДМ