ФОТО

На підтримку наших воїнів

Старосинявська громада тилова, має основне завдання – підтримати і допомогти українським захисникам.

ФОТО ТА ВІДЕО

Ті, що звільнятимуть українські землі. Історії добровольців "Гвардії наступу" з Хмельниччини

До першого квітня на Хмельниччині мають сформувати підрозділи, що увійдуть до "Гвардії наступу". Про це Суспільному розповів начальник Хмельницької військової адміністрації Сергій Гамалій. За його словами, офіцерський склад восьми бригад Національної поліції, Державної прикордонної служби та Національної гвардії України вже сформований, зараз йде доукомплектація, що складатиметься виключно з добровольців.

ФОТО

Готуємо сушені набори для гарячих страв на передову

Селищна рада продовжує збір необхідних продуктів на передову. Селищний голова Віталій Здебський у співпраці із ПСП "Обрій" (керівник Олександр Крот, депутат Старосинявської селищної ради) та жителів Пилявківського старостинського округу (староста Віра Котик), жителів Адампільського старостинського округу (староста Віктор Сосняк, житель с.Адампіль Олег Балуник) організували збір овочів та фруктів для виготовлення сухих напівфабрикатів для приготування страв бійцям. Приватне сільськогосподарське підприємство «Обрій) (с.Теліжинці) знову надало безкоштовно  500 кг  відбірних яблук на переробку - для сухофруктів ЗСУ.

ФОТО

Про зроблені справи за рік на підтримку переселенців

Старосинявська селища рада, як і кожна громада, не стоїть осторонь, а бере активну участь у наближенні дня нашої української Перемоги. Кожен житель нашої громади хоче бути причетним до цієї великої події. Наша громада відкрита  для людей, які потребують допомоги, так і для громадських чи волонтерських організацій, фондів, підприємців, небайдужих громадян для співпраці. Адже разом ми сила! Тільки разом ми здолаємо всі труднощі та побудуємо майбутнє, в якому буде мирне та спокійне життя.

ФОТО

Поїздка на лінію фронту

На звернення військовослужбовців -//- окремого стрілецького батальйону Старосинявська громада  організувала  чергову допомогу захисникам на фронт.  

ФОТО

Сьогодні 209-річниця з дня народження Тараса Шевченка

Шевченко – це Україна, Україна – це Шевченко. Минатимуть роки,  спливатимуть віки, а Тарас Шевченко зашилатиметься у пам’яті нащадків, бо є і буде Україна, і український народ, який пам’ятає його заповітні слова… Сьогодні  жителі Старосинявської громади, працівники селищної ради, культури та бібліотек  зібралися в центрі селища, щоби вшанувати пам'ять великого  українського поета, письменника, драматурга, художника – Тараса Григоровича Шевченка. 

ФОТО

З метою забезпечити захист прав дітей

Відділом - службою у справах дітей Старосинявської селищної ради, Старосинявським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, спільно з поліцейським офіцером громади СВГ відділу превенції Хмельницького РУП ГУНП в Хмельницькій області – капітаном поліції Михайлом Литвинюком, інспектором сектору ювенальної превенції відділу превенції Хмельницького районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області – лейтенантом поліції Іриною Устименко, інспектором сектору ювенальної превенції відділу превенції Хмельницького районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області – майором поліції Тетяною Новохижко, здійснено чергову перевірку умов проживання дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах в селах: Нова Синявка, Ілятка, Заставці, Теліжинці, Уласово-Русанівка.

ФОТО

Бережіть оселі від вогню!

Працівники Хмельницького районного управління ГУ ДСНС в Хмельницькій області та 34-ої державної пожежно-рятувальної частини 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області (смт Стара Синява) спільно із працівниками соціальних служб працювали із жителями сіл Івки, Мисюрівка. Провели виїзні рейди з метою роз’яснювальної роботи серед населення Старосинявської громади та розповіли як дотримуватися правил протипожежної безпеки у житловому секторі.

ФОТО

Продуктові набори для переселенців

Отримали чергову гуманітарну допомогу від Благодійного Фонду «Повір у себе» за сприянням голови правління  Світлани Мозгової та у співпраці  селищного голови Віталія Здебського та депутат  Старосинявської селищної ради Олександра Борбича.