Відбулося засідання виконкому НОВИНИ

Відбулося засідання виконкому

У  селищній раді проходило засідання виконавчого комітету, яке провів селищний голова Віталій Здебський. Участь в роботі  взяли  27  членів виконкому. Обговорено та прийнято рішення з наступних питань:

Усім дотримуватися комендантської години! ВАЖЛИВО

Усім дотримуватися комендантської години!

Відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану» першим заступником начальника обласної військової адміністрації Сергієм Тюріним підписано наказ  «Про введення в дію рішення ради оборони Хмельницької області» №157/2023-н від 21.06.2023 року, в якому наголошується  про вжиття відповідних заходів щодо встановлення режиму роботи розташованих на відповідній території підприємств, установ та організацій сфери обслуговування, незалежно від форм власності, з урахуванням обмежень, пов’язаних із запровадженням комендантської години.

Па́м'яті жертв війни́... ФОТО

Па́м'яті жертв війни́...

Сьогодні, 22 червня, День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни -  день пам'яті в Україні. Відзначається щорічно 22 червня, у день початку німецько-радянської війни, яка забрала життя кожного п’ятого українця.

13 ЧЕРВНЯ УРЯД УХВАЛИВ ПОСТАНОВУ №601, ЯКОЮ ПЕРЕДБАЧЕНО ЗАПРОВАДЖЕННЯ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНОГО ПРОЄКТУ З УДОСКОНАЛЕННЯ ПОРЯДКУ НАДАННЯ НАСЕЛЕННЮ ЖИТЛОВИХ СУБСИДІЙ НОВИНИ

13 ЧЕРВНЯ УРЯД УХВАЛИВ ПОСТАНОВУ №601, ЯКОЮ ПЕРЕДБАЧЕНО ЗАПРОВАДЖЕННЯ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНОГО ПРОЄКТУ З УДОСКОНАЛЕННЯ ПОРЯДКУ НАДАННЯ НАСЕЛЕННЮ ЖИТЛОВИХ СУБСИДІЙ

Метою прийняття документу є створення умов для максимального спрощення процедури звернення громадян за субсидією для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та пічного побутового палива і забезпечення швидкого прийняття рішення щодо її надання.

ЗАРОБІТОК ПІД ЧАС ВІЙНИ ЗМЕНШИВСЯ. ЯК ЦЕ  МОЖЕ ПОЗНАЧИТИСЯ НА МАЙБУТНІЙ ПЕНСІЇ?

ЗАРОБІТОК ПІД ЧАС ВІЙНИ ЗМЕНШИВСЯ. ЯК ЦЕ МОЖЕ ПОЗНАЧИТИСЯ НА МАЙБУТНІЙ ПЕНСІЇ?

Відповідно до Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” для обчислення пенсії враховується заробітна плата за всі періоди страхового стажу людини починаючи з липня 2000 року.

Навели благоустрій біля пам’ятних місць ФОТО

Навели благоустрій біля пам’ятних місць

Літній період, особливо після дощів, вимагає значних зусиль із наведення належного благоустрою у селах, біля узбічь доріг, пам’ятних місць та  скверів.

ІНФОРМАЦІЮ ПРО ЖИТЛОВУ СУБСИДІЮ МОЖНА ПЕРЕГЛЯНУТИ В ОСОБИСТОМУ    КАБІНЕТІ НА ВЕБПОРТАЛІ ЕЛЕКТРОННИХ ПОСЛУГ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ НОВИНИ

ІНФОРМАЦІЮ ПРО ЖИТЛОВУ СУБСИДІЮ МОЖНА ПЕРЕГЛЯНУТИ В ОСОБИСТОМУ КАБІНЕТІ НА ВЕБПОРТАЛІ ЕЛЕКТРОННИХ ПОСЛУГ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ

Пенсійним фондом України реалізовано можливість перегляду повідомлень про результати прийнятих рішень щодо призначення / непризначення / відмову у призначенні житлових субсидій.

«Наше завдання – підтримати кожну  родину, яка перебуває у складних життєвих обставинах, в умовах воєнного стану» НОВИНИ

«Наше завдання – підтримати кожну родину, яка перебуває у складних життєвих обставинах, в умовах воєнного стану»

Працівниками соціальних служб селищної ради та представниками ювінальної превенції  Хмельницького районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області регулярно здійснюються виїзди у населені пункти громади з метою надання допомоги та консультацій родинам, котрі опинилися у складних життєвих обставинах.

Розглянули 6 протоколів про порушення правил благоустрою НОВИНИ

Розглянули 6 протоколів про порушення правил благоустрою

Сьогодні у селищній раді  відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради. Заступник голови адмінкомісії  Оксана Бондарчук провела засідання, на яке прибуло  6  членів адмінкомісії із 9.

«Травневі схόдини у Пасічнянському ліцеї пам’яті Ігоря Русого» ФОТО ТА ВІДЕО

«Травневі схόдини у Пасічнянському ліцеї пам’яті Ігоря Русого»

На базі Пасічнянського ліцею імені Ігоря Русого Старосинявської селищної ради пройшли «Травневі схόдини у Пасічнянському ліцеї пам’яті Ігоря Русого», які відбувались цьогоріч у форматі науково-практичної конференції.