Селищний голова провів засідання ТЕБ і НС НОВИНИ

Селищний голова провів засідання ТЕБ і НС

Сьогодні у селищній раді відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Старосинявської селищної ради, яке провів селищний голова Віталій Здебський за участю керівників комунальних  підприємств селищної ради, представників служб оперативного реагування, які діють на території громади.

Відкрито пам´ятну дошку на честь земляка Анатолія Назаренка ФОТО

Відкрито пам´ятну дошку на честь земляка Анатолія Назаренка

На фасаді Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відкрито пам´ятну дошку нашому земляку, родом із Пиляви, Анатолію Назаренку.Анатолій Петрович працював методистом у цьому освітньому закладі, а після повномасштабного вторгнення пішов захищати незалежність нашої держави у складі третьої окремої танкової бригади. Полковник Анатолій Назаренко героїчно загинув 28 березня минулого року на Харківщині.

Ремонтуємо критичні ділянки сільських доріг ФОТО

Ремонтуємо критичні ділянки сільських доріг

Питання стану сільських доріг було і залишається болючим питанням на території населених пунктів Старосинявської територіальної громади. У селах Ожарівського старостинського округу спільними силами провели ямковий ремонт сільських вуличних доріг за сприянням аграрного підприємства ТОВ «Хмільницьке».

«Незрячі ми, та серцем бачим» ФОТО

«Незрячі ми, та серцем бачим»

У читальному залі Старосинявської центральної бібліотеки Старосинявської селищної ради відбувся круглий стіл «Незрячі ми, та серцем бачим» з нагоди 90-річчя створення Українського товариства сліпих.

Подарунки із Польщі з нагоди Міжнародного дня захисту дітей ФОТО

Подарунки із Польщі з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

Представники волонтерського руху із Польщі вже вкотре приїхали у Старосинявську громаду, щоби допомогти і підтримати дітей, котрі  виховуються в родинах, які перебувають у складних життєвих обставинах під час воєнного стану.

Діти мають право на всі види правових послуг від системи БПД: як їх отримати — у новому лендингу ВАЖЛИВО

Діти мають право на всі види правових послуг від системи БПД: як їх отримати — у новому лендингу

Як система безоплатної правової допомоги може допомогти дітям — дізнайтеся з посадкової сторінки (лендингу), створеної в межах кампанії про безбарʼєрний доступ до правових послуг.

Розподілено допомогу, що надійшла в рамках гуманітарного проєкту, який реалізує Фонд Mіжнародної Солідарності і співфінансується Польською програмою співробітництва з розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща ФОТО

Розподілено допомогу, що надійшла в рамках гуманітарного проєкту, який реалізує Фонд Mіжнародної Солідарності і співфінансується Польською програмою співробітництва з розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща

Фонд Міжнародної Солідарності (Республіка Польща) у партнерстві з BGK (Банк Господарства Крайового) та європейською комісією закуповує і доставляє гуманітарну допомогу для територіальних громад та органів місцевого самоврядування для безпеки та захисту цивільного населення в умовах воєнного стану.