Пресреліз

Ринок праці Хмельниччини

У січні-березні 2023 року послугами Хмельницької обласної служби зайнятості скористалися 10,1 тисяч громадян. Про потребу у кваліфікованих працівниках в області поінформували 1255 роботодавців. В базі даних Хмельницької ОСЗ  налічувалось 4,2 тис. вакансій. Середній розмір оплати праці у вакансіях - 9306 грн..

Пресреліз

Професійне навчання за ваучером

Ваучер - документ встановленого зразка, який видається особам певних категорій для здобуття нового фаху або підвищення кваліфікації за вже набутою спеціальністю, а роботодавцеві дозволяє отримати персонал з необхідною кваліфікацією.

Пресреліз

Реорганізація Хмельницької обласної служби зайнятості

Відповідно до наказу Міністерства економіки України від 02.11.2022 року №4325 «Про утворення філій регіональних центрів зайнятості Державного центру зайнятості» у Хмельницькій обласній службі зайнятості створено 3 філії, а саме:

Пресреліз

Ринок праці Хмельниччини

У січні-лютому 2023 року послугами Хмельницької обласної служби зайнятості скористалися 8,8 тисяч громадян. Про потребу у кваліфікованих працівниках в області поінформували понад 940 роботодавців. Завдяки злагодженій співпраці між роботодавцями та службою зайнятості 25,5% вакансій було укомплектовано.

Пресреліз

«Рука допомоги»: як отримати фінансову допомогу для започаткування власного бізнесу

В рамках програми «Рука допомоги» безробітні громадяни з малозабезпечених сімей зможуть отримати фінансову допомогу для започаткування власного бізнесу. Допомога надаватиметься на безвідсотковій поворотній основі для ведення підприємницької діяльності.

Пресреліз

Фінансові механізми підтримки роботодавців

10 лютого 2023 року, Кабінет Міністрів України затвердив новий порядок надання компенсацій роботодавцям за працевлаштування окремих категорій зареєстрованих безробітних. Фінансові механізми підтримки роботодавців зазначені в пункті 1 Розділу II «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України № 2622-IX.     

Пресреліз

Мікрогрант на розвиток власної справи

З 1 лютого 2023 року стартувала подача документів на мікрогранти в рамках урядової програми «єРобота: Своя справа». За цією програмою можна отримати мікрогрант на старт або розвиток бізнесу до 250 тис грн.

Пресреліз

Хмельницька обласна служба зайнятості інформує

Шановні клієнти!На Хмельниччині триває реорганізація обласної служби зайнятості. Відповідно до адміністративно-територіального устрою створено три філії Хмельницького обласного центру зайнятості. А саме: Хмельницька, Кам’янець-Подільська та Шепетівська, які мають відокремлені підрозділи (управління, відділи) у всіх колишніх районах області.

Пресреліз

Пройди опитування та дізнавайся про реальні потреби ринку праці

До уваги роботодавців! Федерація роботодавців України спільно з Державною службою зайнятості та Європейським банком реконструкції та розвитку проводять опитування підприємств України з метою визначення поточних та перспективних потреб у працівниках та навичках. Бажаєте висловити свою думку та взяти участь в соціально-економічному розвитку нашої країни, тоді долучайтесь прямо зараз https://is.gd/pUoFns.