Пресреліз

Кавовий бізнес, фітнес клуб: як впроваджується програма «єРобота» на Хмельниччині

Від 50 до 250 тисяч гривень на відкриття та розвиток власного бізнесу. У рамках урядового проекту «єРобота: Своя справа» українці можуть отримати мікрогрант та на отримані кошти придбати обладнання, закупити сировину чи матеріали, оплатити оренду приміщення тощо.

Пресреліз

Служба зайнятості та партнери консолідують зусилля задля працевлаштування жінок

Хмельницька обласна служба зайнятості, в рамках співпраці з Благодійною організацією «Всеукраїнський благодійний фонд «ГОРЄНІЄ»», проводить інформаційно-роз’яснювальну роботу серед жінок про можливість взяти участь в проєкті «Підтримка  економічного процвітання жінок та внутрішньо переміщених осіб в Україні» (SEW Ukraine).

Пресреліз

Послуги для внутрішньо переміщених осіб від служби зайнятості

Державна служба зайнятості пропонує ряд сервісів та послуг, спрямованих на сприяння у працевлаштуванні переселенців на новому місці. Зверніть увагу, щоб скористатися деякими послугами, не обов’язково реєструватися в центрі зайнятості. Це, зокрема - підбір роботи, профорієнтаційні послуги, отримання ваучера на навчання тощо.

Пресреліз

Ринок праці Хмельниччини

У січні-квітні 2023 року послугами Хмельницької обласної служби зайнятості скористалися 11,4 тисяч громадян. Про потребу у кваліфікованих працівниках в області поінформували 1484 роботодавці. В базі даних Хмельницької ОСЗ  налічувалось 5,3 тис. вакансій. Середній розмір оплати праці у вакансіях - 9313 грн.

Пресреліз

ТОП-10 вакансій від Хмельницької обласної служби зайнятості

З початку року майже 1,5 тисячі роботодавців поінформували Хмельницьку обласну службу зайнятості про потребу у кваліфікованих працівниках. Популярними залишаються професії у сферах торгівлі і послуг, транспорту, сільського господарства та переробної промисловості.

Пресреліз

Активні програми служби зайнятості

Служба зайнятості цьогоріч реалізує низку активних програм, спрямованих на створення нових та збереження існуючих робочих місць, розвиток бізнесу та забезпечення зайнятості населення, шляхом надання фінансової допомоги.

Пресреліз

Ринок праці Хмельниччини

У січні-березні 2023 року послугами Хмельницької обласної служби зайнятості скористалися 10,1 тисяч громадян. Про потребу у кваліфікованих працівниках в області поінформували 1255 роботодавців. В базі даних Хмельницької ОСЗ  налічувалось 4,2 тис. вакансій. Середній розмір оплати праці у вакансіях - 9306 грн..