Пресреліз

Учасникам бойових дій: безкоштовне професійне навчання

Учасники бойових дій та люди з інвалідністю внаслідок війни можуть безкоштовно пройти професійне навчання в Центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості. На вибір - 95 професій та 365 освітніх програм.

Пресреліз

Хмельницька обласна служба зайнятості: основні здобутки 2023 року

Упродовж 2023 року Державна служба зайнятості продовжувала удосконалювати та автоматизувати свої послуги, запроваджувала нові сервіси та програми, розробляла нові моделі обслуговування клієнтів тощо. Зокрема було реалізовано низку урядових ініціатив, направлених на підтримку безробітних та роботодавців, а також шляхом надання вже традиційних послуг – з працевлаштування, професійного навчання, надання ваучера, організації громадських,  суспільно корисних та інших робіт тимчасового характеру.

Пресреліз

Стань лідером: онлайн навчання для українських жінок

Неурядова організація «The Small Projects Team» спільно з організацією «Mexoxo», реалізує проєкт з онлайн навчання для українських жінок під назвою «1000 програм онлайн навчання від Корнельського університету для українських жінок». Це майже 20-годинна навчальна программа, яка дозволить жінкам  набути або вдосконалити навички лідерства, підприємництва, тайм-менеджменту та побудови кар'єри.  Програма відкрита для українок, які проживають в Україні та мають статус внутрішньо переміщеної особи.

Пресреліз

Робота на Хмельниччині

Шукаєте роботу? Підприємствам області потрібні працівники! Звертайтеся в центр зайнятості. Кваліфіковані фахівці стануть вашим помічником з пошуку роботи.

Пресреліз

Ринок праці Хмельниччини

У січні-листопаді  2023 року послугами Хмельницької обласної служби зайнятості скористалися 22,4 тис. громадян. Про потребу у кваліфікованих працівниках в області поінформували 2 872 роботодавці. В базі даних  налічувалось 12,8 тис. вакансій. Середній розмір оплати праці становив  9480  гривень на одну вакансію.

Пресреліз

До Міжнародного дня людей з інвалідністю служба зайнятості інформує

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає день людей з інвалідністю. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства - людей із інвалідністю. У питанні щодо повернення людей з інвалідністю до зайнятості, в доступних їм за станом здоров'я умовах праці, на допомогу приходить служба зайнятості. 

Пресреліз

єРобота: 174 заявники Хмельниччини стали переможцями за програмою «Власна справа» та отримають мікрогрант

Від початку 2023 року в межах реалізації програми «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» загалом  Державним центром зайнятості ухвалено позитивні рішення 174 заявникам Хмельниччини. Вони отримають від держави фінансову підтримку на започаткування або розширення свого бізнесу на загальну суму понад 38 млн гривень. Схвалені бізнес-проєкти передбачають створення 343 нових робочих місця.

Пресреліз

Е-підприємець по-новому: серед послуг - подання інформації про попит на робочу силу (вакансії)

Постановою КМУ від 07.11.2023 № 1156 затверджено Порядок надання комплексної електронної публічної послуги «е-Підприємець». Послуга має забезпечити спрощення умов для започаткування та/або провадження підприємницької діяльності.