Пресреліз

Ринок праці Хмельниччини

У січні-вересні 2023 року послугами Хмельницької обласної служби зайнятості скористалися 19,4 тис. громадян. Про потребу у кваліфікованих працівниках в області поінформували 2 536 роботодавців. В базі даних  налічувалось 10,7 тис. вакансій. Середній розмір оплати праці становив  9286  гривень на одну вакансію.

Пресреліз

Компенсація за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю

Нещодавно Уряд запровадив програму, за якою роботодавець, що працевлаштував людину з інвалідністю та підготував для неї робоче місце, має можливість отримати компенсацію вартості облаштування такого місця. 

Пресреліз

Робота для ВПО: ти потрібен!

Державна служба зайнятості пропонує ряд сервісів та послуг, спрямованих на сприяння у працевлаштуванні внутрішньо переміщених осіб (далі - ВПО) на новому місці.

Пресреліз

Ринок праці Хмельниччини

Станом на 1 вересня  2023 року кількість зареєстрованих безробітних становила 2,8 тис. осіб, в тому числі  86 учасників бойових дій,  233 безробітних з числа внутрішньо переміщених осіб. Серед безробітних:

Пресреліз

Компенсація роботодавцю за працевлаштування внутрішньо переміщеної особи

Під час дії воєнного стану та протягом 30 днів після його скасування, роботодавець має змогу отримати компенсацію витрат на оплату праці у розмірі 6700 гривень за працевлаштування внутрішньо переміщеної особи.

Пресреліз

Запрошуємо на безкоштовне навчання за напрямом «Монтаж санітарно-технічних систем і устаткування»

Державна служба зайнятості  і  ПРООН  за підтримки Уряду Німеччини запрошують на безкоштовне навчання за напрямом монтажу санітарно-технічних систем і устаткування.