Пресреліз

Учасники бойових дій та особи з інвалідністю внаслідок війни можуть безкоштовно пройти навчання та змінити кваліфікацію

Нещодавно Уряд запровадив пілотну програму безкоштовної професійно-технічної освіти для учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни. Ця програма сприятиме підвищенню конкурентоспроможності на ринку праці і подальшому працевлаштуванню цієї категорії громадян.

Пресреліз

Ринок праці Хмельниччини

У січні-жовтні 2023 року послугами Хмельницької обласної служби зайнятості скористалися 21,1 тис. громадян. Про потребу у кваліфікованих працівниках в області поінформували 2 744 роботодавці. В базі даних  налічувалось 12,1 тис. вакансій. Середній розмір оплати праці становив  9477  гривень на одну вакансію.

Пресреліз

Стартує всеукраїнське опитування роботодавців

Упродовж листопада 2023 року  Державна служба зайнятості спільно з Федерацією роботодавців України за підтримки Helvetas Swiss Intercooperation проводить опитування роботодавців з метою визначення поточних та перспективних потреб підприємств у працівниках, затребуваних професіях та навичках.

Пресреліз

Професійний пошук роботи та реєстрація безробітних в службі зайнятості

Пошук роботи — це теж робота. І головне в ній — знайти чіткий алгоритм дій. Звертайтеся до служби зайнятості! Кваліфіковані фахівці стануть вашим помічником з пошуку роботи. Також ви можете шукати роботу самостійно, приміром, через Єдиний портал вакансій.

Пресреліз

Ринок праці Хмельниччини

У січні-вересні 2023 року послугами Хмельницької обласної служби зайнятості скористалися 19,4 тис. громадян. Про потребу у кваліфікованих працівниках в області поінформували 2 536 роботодавців. В базі даних  налічувалось 10,7 тис. вакансій. Середній розмір оплати праці становив  9286  гривень на одну вакансію.

Пресреліз

Компенсація за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю

Нещодавно Уряд запровадив програму, за якою роботодавець, що працевлаштував людину з інвалідністю та підготував для неї робоче місце, має можливість отримати компенсацію вартості облаштування такого місця.