Пресреліз

У Кам’янець-Подільській філії Хмельницького обласного центру зайнятості розпочав роботу офіс «Зроблено в Україні» для підтримки мікро- та малого бізнесу регіону

Тут підприємці можуть отримати інформацію, консультації та допомогу в оформленні документів, написанні бізнес-планів, подачі документів на гранти та інші програми підтримки малого і мікробізнесу. 

Пресреліз

Ринок праці Хмельниччини за березень

Станом на 1 квітня  2024 року кількість зареєстрованих безробітних становила 3,6 тис. осіб, в тому числі  212 учасників бойових дій,  936 безробітних з числа внутрішньо переміщених осіб.

Пресреліз

З 1 квітня збільшився розмір компенсацій роботодавцям

З 1 квітня 2024 року мінімальна заробітна плата в Україні становить 8000 гривень. У зв’язку з цим зміниться розмір деяких виплат, що стосуються сфери зайнятості, розмір яких узгоджений з мінімальною зарплатою. Зокрема, підвищиться максимальний розмір компенсацій роботодавцям:

Пресреліз

Які послуги служби зайнятості можна отримати онлайн?

Українці та українки можуть скористатися комплексом послуг Державної служби зайнятості онлайн, витративши всього від 5 до 20 хвилин свого часу. Для вашої зручності зібрали їх усі разом в одну добірку:

Пресреліз

Повний аналіз ринку праці Хмельниччини за лютий

Станом на 1 березня  2024 року кількість зареєстрованих безробітних становила 3,3 тис. осіб, в тому числі  201 учасників бойових дій,  587 безробітних з числа внутрішньо переміщених осіб.

Пресреліз

Допомога по безробіттю 2024

Згідно із законодавством кожен українець, який залишився без роботи, має право на допомогу по безробіттю.

Пресреліз

Як ветерану розпочати власну справу?

З квітня минулого року діє програма «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей», яка  реалізується службою зайнятості в рамках урядового проєкту «єРобота». Ця програма  спрямована на розбудову ветеранського бізнесу в Україні та створення нових робочих місць.