Фото без описуПарк - це свіже повітря та чисте довкілля, це легені нашої планети. Озеленення територій на сьогодні є важливим питанням екології та благоустрою. У рамках Президента України "Зелена країна", цими вихідними жителі села Уласово-Русанівка разом із старостою Іваном Луценком започаткували гай на території громади.

За підтримки селищного голови Віталія Здебського висаджено новий гай із змішаних порід дерев: 250 саджанців клена, дуба червоного, ялини, сосни, якими забезпечило комунальне лісо-господарське підприємство селищної ради «Діброва» (керівник Дмитро Довгалюк). Як поінформував селищний голова, завдяки клопіткій праці наших лісників КЛГП «Діброва», котрі виростили саджанці у власному розсаднику, є гарна перспектива облагородити пустуючі території громади, цим покращити екологічний стан та благоустрій територій.

Дякую усім жителям села Уласово-Русанівка, хто підтримав гарну і корисну справу!

Прохання до жителів села Уласово-Русанівка, оберігати молоді саджанці, не ламати дерева і не смітити на території. За порушення правил благоустрою передбачені штрафи.

На виконання п. 1 ч. 2 ст. 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів»  рішенням 19 сесії Старосинявської селищної ради УІІ скликання від 29.06.2017 року №19/2017 були затверджені «Правила благоустрою на території Старосинявської селищної ради». Зазначеним документом визначені обов’язки підприємств, установ, організацій та фізичних осіб по забезпеченню утримання території громади у чистоті й належному стані.

Чистота та порядок на території громади залежить від кожного з нас! Бережіть навколишнє середовище: від цього залежить і ваше здоров’я!

Фото без опису

Відділ комунального майна, ЖКГ та інфраструктури,

ЦЗН та мобілізаційної роботи.