Фото без описуСитуація станом на 10.00 04 липня 2022 року на території Старосинявської громади контрольована.  Минула 130-а доба війни в Україні, розпочалася 131-а.

Наразі продовжуємо працювати в тилу - регулярно надаємо всебічну допомогу військовим частинам, передаємо допомогу на передову фронту.

Подали чергові заявки на завіз гуманітарної допомоги у співпраці з окремими агропідприємствами для наших переселенців, яких в громаді залишається проживати понад 1405 ВПО.

Прохання, бути обачними та обережними під час водіння авто, пам’ятати про відповідальність за кермом у нетверезому стані, не забувати за комендантську годину та правила переїзду блок-постів.

Щодня вшановуємо пам'ять загиблих на війні. Вічна пам'ять Героям, світлий спомин невинно загиблим мирним жителям країни. Не пробачимо рашистам зламаних доль!

Слава українським Героям-захисникам! Щира подяка всім українцям, мешканцям Старосинявської громади, хто захищає рідну країну на передовій, хто допомагає чим може, хто підтримує духом і в тилу робить усе можливе для перемоги України.

Сьогодні наше головне завдання – зробити усе для захисту рідної землі. І ми повинні згуртуватися всі для цієї благородної справи.

Будьте обачні з приводу поширення дезінформації в соцмережах, - це способи дестабілізації ситуації в громаді та сприяння ворогові, це є планові «викиди».  Довіряйте лише офіційним джерелам інформації!

Слава ЗСУ! Віримо в нашу перемогу! Все буде УКРАЇНА!

Селищний голова